Survivor doping iddiasıyla karıştı! Acun Ilıcalı'dan sert sözler: Bu bel altı vurmaktır

Survivor adası doping iddiasıyla karıştı. Bir yarışmacının hayallerine veda ettiği geceye Acun Ilıcalı'nın açıklamaları damgasını vurdu.

Galerinin tamamı için tıklayınız

Survivor'da dün akşam ödül oyunu heyecanı yaşandı. İlk oyunda kadınların mücadelesine yer verildi. Halat çekme oyunu oynayan yarışmacılar güçlerini son ana kadar kullandı. Kadınlar mücadelesini kazanan ünlüler takımı oldu ve durumu 1-0'a getirdi.

İkinci etapta da erkek yarışmacıların mücadelesi geceye damga vurdu. Oyunun kaderini belirleyen turda Ogeday aldığı sayılarla gönüllüleri galibiyete taşıdı ve skoru 1-1 yaptı.

Oyun en iyilerin mücadelesine kaldı. Ünlüler takımından Sema, Nagihan, Atakan ve Parviz öne çıkarken gönüllüler takımından Seda, Nisa, Hikmet ve Ogeday parkurdaki yerini aldı.

İlk turda Seda ve Sema'nın karşı karşıya geldi ve oyunu kazanan Sema oldu. Daha sonra Hikmet, Atakan'ı, Nagihan da Nisa'yı yendi. Yarışmada durumu 2-1'e getiren ünlüler ödülü Parviz'le kazandı. Son tur da Ogeday'ı yenen Parviz, 'kürek çekmek değil, kick boks işte bu' diye bağırdı.

Bahar dizisi hakkında izleyiciyi kızdıran iddia: ''Yayınlanmayacak''