2 kadın intihar etmişti ! 6 kişi tutuklandı

Adıyaman'da boş arazide av tüfeği ile vurularak ölen iki kadının intihar ettiği belirlenmişti. Olay öncesi cep telefonlarına ses kaydı yaptığı belirlenen kadınların intiharlarından sorumlu tuttukları 6 kişi tutuklandı.

Olay, cuma gecesi Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi.

Boş araziden gelen silah sesleri üzerine bölgeye giden mahalle sakinleri, Songül Ö.(26) ile Cansu G.'yi (21) yerde kanlar içinde yatarken buldu. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Cansu G.'nin öldüğü belirlendi. Hastaneye kaldırılan Songül Ö. de doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Olayla ilgili soruşturmayı yürüten polis ekipleri, ikisi de bekar olan Ö. ile G.'nin arkadaş olduklarını, ailelerinin birbirleriyle görüşmesine izin vermediği için intihar etmeye karar verdiklerini belirledi. Akşam saatlerinde boş araziye gelen iki arkadaştan Songül Ö.'nün önce Cansu G.'ye ateş ettiği, ardından da aynı tüfekle kendini vurduğu belirlendi.

2 KADIN, ONLARIN İSİMLERİNİ VERMİŞ

Ölen G. ve Ö.'nün cep telefonunu inceleyen polis, telefon intihara karar verdiklerini ve intiharlarından dolayı sorumlu tutulması gereken ailelerinden 6 kişinin isminin geçtiği ses kayıtlarına ulaştı. Polis, bu bilgiler üzerine ses kayıtlarında ismi geçen 6 kişiyi gözaltına aldı.

6 KİŞİ 'İNTİHARA YÖNLENDİRME' SUÇUNDAN TUTUKLANDI

Adıyaman'da, boş arazide av tüfeğiyle intihar ettikleri belirlenen Songül Ö. (26) ve Cansu G.'nin (21) cep telefonuna yaptıkları ses kaydında intiharlarından sorumlu olarak tuttukları ve polisin gözaltına aldığı M.Ö., A.Ö.,E.Ö.,İ.Ö.,N.U. ve C.U. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Mahkemeye çıkarılan 6 şüpheli 'intihara yönlendirme' suçundan tutuklandı.

Sonraki Haber