Eşini katledip, polislerden ''sizi de yordum'' deyip özür diledi

Gaziantep'te yaşanan ve Türkiye'yi kahreden bir kadın cinayetinde zanlı eşin olay yerine gelen polislere söyledikleri şok üstüne şok yarattı.

Gaziantep'te karısının kafasına doğrama tahtasını vurarak öldüren öğretmen S.D., ''Sizi yordum, kusura bakmayın. Olmaması gereken bir işti'' diyerek olay yerine gelen polislerden özür diledi. Zanlının yaklaşık 10 yıl önce ilk eşinden boşandığı, ilk eşinden iki çocuğu bulunduğu ve öldürdüğü karısı ile yaklaşık 8 ay önce evlendikleri öğrenildi.

İddiaya göre Gaziantep'te bir ilköğretim okulunda sınıf öğretmenliği yaptığı öğrenilen S.D., Aydınlık Mahallesi Göz Caddesi'ndeki 7 katlı binanın ikinci katında bulunan evde karısı Z.D. ile tartışmaya başladı. Sabaha karşı saat 04.00 sıralarında meydana gelen tartışmanın büyümesi üzerine S.D., mutfakta bulunan doğrama tahtası ile karısı Z.D.'un kafasına defalarca vurdu.

 ''SİZİ DE YORDUM''

Yere yığılan ve kanlar içerisinde kalan eşinin öldüğünü düşünen S.D., polis merkezine giderek olayı polislere anlattı. Teslim olan S.D., elleri kelepçeli olarak polislerle birlikte tekrar evine gitti. Evin kapısını açarak, yerde kanlar içerisinde hareketsiz yatan karısını gösteren S.D.'un polislere, ''Sizi yordum, kusura bakmayın. Olmaması gereken bir işti'' diyerek özür dilediği öğrenildi. Olay yerine gittiklerinde yerlerde çekyat kırlentlerini gören ekipler, hareketsiz yatan Z.D.'u görünce sağlık ekiplerini olay yerine yönlendirdi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Z.D.'un hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerinde polis ekipleri inceleme başlatırken, zanlı gözaltına alındı.

 Olayın yaşandığı evin salonunda ise tepsi içerisinde kahve fincanının olması dikkat çekti. Öte yandan zanlının yaklaşık 10 yıl önce ilk eşinden boşandığı, ilk eşinden iki çocuğu bulunduğu ve öldürdüğü karısı ile yaklaşık 8 ay önce evlendikleri öğrenildi.

Sonraki Haber