Gaziantep’te Yol Verme Kavgası

GAZİANTEP'te, trafikte yol verme meselesi yüzünden tartışan iki sürücü arasında çıkan kavga polis müdahalesi ile sonlandırıldı.

GAZİANTEP'te, trafikte yol verme meselesi yüzünden tartışan iki sürücü arasında çıkan kavga polis müdahalesi ile sonlandırıldı.

Olay, öğle saatlerinde İncilipınar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Muammer Aksoy Bulvar üzerinde ilerleyen 27 BCN 88 plakalı otomobil sürücüsü Ömer Ö. ve 27 YA 776 plakalı otomobil sürücüsü Ahmet G. arasında yol verme meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle öfkelenen Ahmet G. ve yanında bulunan kimliği belirsiz arkadaşı otomobilden inerek Ömer Ö. ile kavga etmeye başladı. Ömer Ö. vücuduna aldığı sopa darbeleriyle hafif şekilde yaralanırken, bölgede bulunan trafik polisleri kavgaya müdahale etti. Kimliği öğrenilemeyen arkadaşı olay yerinden uzaklaşırken, Ahmet G. de otomobiline binerek kaçmak istedi. Ahmet G.'nin otomobile bindiğini fark eden trafik polisleri, camından tutunarak birkaç metre sürüklendikleri otomobili durdurdu. Ahmet G., otomobilden indirildi ve bu sırada olay yerine gelen asayiş ekiplerine teslim edildi. Yaşananların ardından kavga eden Ömer Ö. şikayetçi olmayınca, polis Ahmet G.'yi serbest bıraktı. Ömer Ö. ve Ahmet G. otomobillerine binerek olay yerinden uzaklaştı.

FOTOĞRAFLI

Sonraki Haber