İstanbul'da bir kadına görülmemiş şiddet: Taciz, müstehcen saldırı, şantaj tehdit...

İstanbul'da ünlü bir emlakçı kadın, ayrılmak istediği erkeğin akıl almaz boyuta varan seri şiddetine maruz kaldı. Genç kadını şantajla tehdit eden zanlı genç kadına ait müstehcen fotoğrafları genç kadının apartmanına bile astı.

Ünlü emlakçı G.E.'nin başı arkadaşlık sitesinden tanıştığı İ.M. ile büyük derde girdi. G.E.'nin bir süre görüştükten sonra ayrılma kararı aldığı eski sevgilisi İ.M., takip edip tehdit ve şantaj mesajları göndererek kadına adeta kabusu yaşattı.

Sabah gazetesinden Armağan Yılmaz'ın haberine göre bununla da yetinmeyen takıntılı eski sevgili müstehcen fotoğrafları G.E.'nin yaşadığı apartmanın girişine astı.

Yaşadıklarına dayanamayan ve buna benzer durumları başka kadınlara da yaşattığını öğrenen kadın suç duyurusunda bulundu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma neticesinde ifadesi alınan İ.M. hakkındaki suçlamaları reddetti. Yapılan soruşturmanın ardından iddianame düzenlenerek Asliye Ceza Mahkemesi'ne dava açıldı.

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya G.E. ve avukatı ile şüpheli İ.M.'nin avukatı katıldı. Yapılan yargılamada şüpheli şahıs üzerine atılan suçlamaları kabul etmeyerek söz konusu fotoğrafları kendisinin asmadığını iddia etti.

Mahkeme yargılama sonunda İ.M.'yi suçlu görerek 5 ay hapse mahkum etti.

Sonraki Haber