İstanbul'da özel okulda rezalet: Kadın öğretmen öğrencisiyle defalarca ilişkiye girmiş

İstanbul'da bir özel okulda, kadın yabancı dil öğretmeninin 14 yaşındaki öğrencisi ile cinsel birliktelik yaşadığı öğrencinin babasının oğlunun cep telefonundaki mesajlarını görmesiyle ortaya çıktı.

Yurt dışında sıkça rastlanan öğretmen-öğrenci rezaletinin bir benzeri İstanbul'da yaşandı. Özel bir okulda İspanyolca öğretmeni olarak görev yapan 28 yaşındaki B.Ç., 7'inci sınıf öğrencisi 14 yaşındaki M.A., ile cinsel birliktelik yaşadı.

Büyük skandal M.A.'nın ailesinin dikkati sayesinde ortaya çıktı. Olay 25 Aralık 2023 tarihinde Gaziosmanpaşa'da meydana geldi. B.Ç., özel bir okulda İspanyolca öğretmenliği yapıyordu.

Genç öğretmen aynı zamanda bütçesine katkı olsun diye sosyal medya platformlarında ürettiği takıları satıyordu.

Öğrencilerinden M.A., öğretmenine sosyal medya üzerinden kendisini arkadaş olarak eklemesini isteyen bir mesaj gönderdi.

Öğrencileriyle sosyal medya üzerinden görüşmediğini söyleyen B.Ç. öğrencisinin ısrarları sonucu onu arkadaş profiline ekledi. Ardından da konuşmaya başladılar. İkili arasında bu şekilde yakınlaşma oldu.

Çift bir süre sonra B.Ç.'nin evinde bir araya gelerek film izledi. İkili arasındaki yakınlaşma sevgili olma yolunda ilerledi.

Taraflar belirli zamanlarda iddiaya göre B.Ç.'nin evinde buluşup cinsel birliktelik yaşamaya başladı. Çocuklarındaki durgunluk ve sürekli telefonla vakit geçirmesi ailenin dikkatini çekti. Çocuğunun telefonunu karıştıran babası skandal olayı mesajlardan öğrendi.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDULAR

Baba M.A., oğlundan 14 yaş büyük olan öğretmenin istismarda bulunduğunu belirterek savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Şikâyet üzerine M.A.'nın pedagog eşliğinde ifadesine başvuruldu. Çocuk ifadesinde B.Ç.'nin İspanyolca öğretmeni olduğunu kendisine sosyal medyadan yazdığını, öğretmeninin de karşılık verdiğini, ardından aralarında yakınlaşma meydana geldiğini söyledi.

ilk olarak 27 Mayıs 2023 tarihinde konuşmaya ve yakınlaşmaya başladıklarını ifade eden M.A., öğretmenin evine gidip film izlediklerini söyledi.

4 KEZ BİRLİKTE OLDULAR

İlerleyen günlerde de evine gittiğini ve toplamda 4 kez cinsel birliktelik yaşadıklarını söyleyen M.A., birlikteliğin isteğe dayalı yaşandığını kendisini kimsenin zorlamadığını ancak durumu ailesinin öğrenmesinden dolayı utandığını ve şikayetçi olduğunu belirtti.

İfadesi alınan baba M.A., ise oğlunun son zamanlarda içine kapanık olduğunu bu nedenle uyuduğu sırada telefonunu kurcaladıklarında skandal olayla karşılaştıklarını ve şikayetçi olduklarını belirtti.

"BANA 16 YAŞINDAYIM DEDİ"

Gözaltına alındıktan sonra ifade veren B.Ç., ise öğrencisinin kendisini 16 yaşında tanıttığını bu nedenle aralarında birliktelik olduğunu ancak herhangi cinsel birliktelik yaşanmadığını iddia etti.

Kendisine sürekli, 'Ben B.Ç. hocayı istiyorum' şeklinde mesajlar atarak taciz ettiğini sonunda birlikte olduğunu yaşının küçük olduğunu bilseydi sevgili olmayacağını söyledi.

İfadesinin ardından nöbetçi Sulh Ceza Hâkimliğine çıkarılan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Savcılık yürütülen soruşturma sonunda B.Ç.'nin 21 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi. Şüpheli ilerleyen günlerde Ağır Ceza Mahkemesinde hâkim karşısına çıkacak.

Sonraki Haber