İstanbul'da yine sapık cinci hoca rezaleti

İstanbul'da bir kadın "büyü bozduğunu" iddia eden sahte bir cinci hocadan kendisini istimar ettiği gerekçesiyle şikayetçi oldu. Kadının iddialarına göre sahte hoca büyü bozdurmak isteyen genç kadına "cinsel ilişkiye girelim, muskanın etkisi artsın" teklifinde bulunmuş.

İstanbul'da bir restoranda çalışan 52 yaşındaki bir kadın oğlu ile sorunlar yaşadığı dönemde M.A. ile tanıştı. M.A. kendisini ‘hoca’ olarak tanıttı. Oğlunun kendisinden daha fazla uzaklaşmasından endişe eden anne H.S., M.A.'nın söylemlerinden etkilendi.

Halk TV'de yer alan habere göre; “Oğluna büyü yapılmış. Bu büyüyü ancak ben bozarım” diyen M.A. bir muska hazırlayacağını söyleyerek H.S.’den 20 bin TL aldı. M.A., içinde ne olduğu bilinmeyen bir muskayı H.S.'ye verdi ve parayı aldı.

H.S.’yi etkisi altına aldığını gören M.A., yeni bir hamlede daha bulundu. M.A., H.S.’ye “Muskanın etkisinin artması için cinsel ilişkiye girmemiz gerekir” dedi. M.A., kadını birlikte olmaya da ikna etti. M.A., H.S. ile birlikte olduktan sonra bu kez “Artık sevgili olduk. Evlenmemiz gerekir” dedi.

M.A., H.S.’ye “20 bin TL daha verebilirsen iyi olur. Borçlarımı ödeyeyim. Ondan sonra evleniriz” dedi. Algaç bir 20 bin TL daha aldıktan sonra sırra kadem bastı.

‘GECE EVİNDE MUSLUK AÇILACAK’

H.S., dolandırıldığını anlayınca bu kişiye ulaşmaya çalıştı ancak sonuç alamadı. Bu süreçte M.A., farklı bir numaradan H.S.’ye ulaştı. 10 Haziran 2023 günü M.A., mağdur kadına “Sesi duydun mu. Gece evinde musluk açılacak. Öyle bir rüya göreceksin ki, senin işin bitti artık" şeklinde mesaj gönderdi.

Mesajın atıldığı numarayı arayan H.S. parasını istedi. M.A., aldığı parayı inkâr ettiği gibi kadını tehdit ederek para istemeye devam etti. Bu süreçte M.A., H.S.’ye cinsel içerikli bir dizi mesaj ve fotoğraf gönderdi.

Sonraki Haber