Kadına bir şiddet daha! Dalak patlatan dayak!

Muğla'da bir kadın daha eşinin şiddetine maruz kaldı. İddiaya göre ikili arasında "bulaşıkları geç yıkama" tartışması çıktı. Kavgaya dönen tartışmada genç kadının dalağı patladı.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bulaşıkları geç yıkadığı iddiasıyla eşi Halit H. (35), tarafından darp edilen Hacer H.'nin (30) dalağı patladı.

Sabah gazetesinden Erdoğan Cankuş'un haberine göre ameliyata alınan genç kadın dalağını kaybederken, iç kanamasının devam ettiği, bir süre daha hastanede tutulacağı öğrenildi. Gözaltına alınan dayakçı koca tutuklandı. Olay önceki gün Karagedik mahallesinde yaşandı. 3 yıl önce ikinci evliliğini Halit H. ile yapan bir çocuk annesi Hacer H., bulaşıkları geç yıkadığı gerekçesiyle eşi Halit H. tarafından darp edildi. Eşinin yumruklu saldırısına uğrayan kadının yardımına kızı yetişti. Annesinin çığlığı üzerine olay yerine gelen küçük kız, "Yeter artık, bırak annemi" diye bağırarak öfkeli adamı durdurabildi.

Talihsiz kadın bir süre sonra evden çıkıp, anne ve babasının oturduğu eve gitti. Burada fenalaşınca Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Hacer H.'nin dalağının patladığı, iç kanama yaşadığı ve hemen ameliyata alınması gerektiği bildirildi. Ameliyata alınan Hacer H.'nin dalağı alınıp yoğun bakıma sevk edildi. Hayati tehlikesi devam ettiği öğrenilen kadın, eşinden şikâyetçi oldu. Polis ekipleri şikâyet üzerine başlattıkları çalışma kapsamında Halit H.'yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Halit H. sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Sonraki Haber