Kiralık katille dayakçı kocaya infaz

İstanbul'da filmleri aratmayan bir cinayet yaşandı.

İstanbul Sultangazi’de ormanlık alanda bulunan cesedin sırrı çözüldü. Tabancayla vurulan Behçet Güneş’in karısı tarafından kiralık katil tutularak öldürüldü

Sözcü gazetesinden Habip Atam'ın haberine göre İstanbul Sultangazi’deki ormanlık alanda 2 gün önce tabancayla vurulmuş bir kişinin cesedi bulundu. Olayla ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü’nce soruşturma başlatıldı.

Başından tabancayla vurularak öldürülen Behçet Güneş’in karısı İnayet Güneş de gözaltına alındı.

Başından vurularak öldürülen kişinin, oto yıkamacı Behçet Güneş olduğu tespit edildi. Cinayet Masası dedektifleri, çevredeki güvenlik kamera görüntülerini inceledi. Behçet Güneş’in 9 Aralık’ta, saat 14.00 sıralarında parka gittiği ve bir kadınla görüştüğü belirlendi. Görüntülerde, aynı kadının başka bir kişiyle koşarak uzaklaştığı tespit edildi. Araştırmada, kaçan kişilerin İlknur Ç. (26) ve kocası Sezgin Ç. (30) olduğu anlaşıldı. Çift, gözaltına alındı. Ön çalışmada, cinayeti, Sevgin Ç.’nin işlediği tespit edildi. Cinayet Büro Amirliği’nde sorgulanan İlknur Ç., cinayet için Behçet Güneş’in karısı İnayet Güneş’den para aldıklarını iddia etti.

KARISINDAN PARA ALDIK

İlknur Ç.’nin cinayetten 2 gün sonra cenazeevine giderek, başsağlığı dilediği de öğrenildi.

İlknur Ç. ifadesinde, “Benim oğlumla ile İnayet’in oğlu aynı okulda okuyor. İnayet, uzun zamandır kocasından şiddet gördüğünü söylüyordu. Onu öldürmem karşılığında, ne istersek vereceğini söyledi. Behçet’i öldürmek için karısından para aldık. Ben de Behçet’e “Senden hoşlanıyorum” diye, mesaj attım. Görüşmek için anlaştık. Kocam da onu bekleyerek tabancayla öldürdü” dedi. Bunun üzerine İnayet Güneş de gözaltına alındı. Dedektiflerin yaptığı araştırmada, İnayet Güneş’in kocasının eve gelmediğini söyleyerek kayıp başvurusu yaptığı ortaya çıktı.

Sonraki Haber