Öldüren tokat kamerada! Türkiye bu görüntüleri konuşuyor

İstanbul Beyoğlu'nda 19 yaşındaki genç, yediği tokat sonrası fenalaşarak hayatını kaybetti. O anlar cep telefonu kamerasına yansırken, olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Beyoğlu'nda kavga ettiği 3 kişi tarafından darbedilen genç, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, Halıcıoğlu Mahallesi'nde A.Ş. (19) ile yaşı 18'den küçük 3 kişi arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine 3 kişi A.Ş'yi darbetti.

Kaçarak uzaklaşan ve bir binanın bahçe kapısından içeri giren A.Ş, burada fenalaşarak yere yığıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ambulansla hastaneye kaldırılan A.Ş, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, A.Ş. ile kavga ettikleri belirlenen E.D, E.A. ve M.E.D'yi gözaltına aldı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

OLAY ANI KAMERADA
Öte yandan, A.Ş'nin kavga ettiği kişilerce darbedilmesi, çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, 3 kişinin darbettikleri A.Ş'nin kaçmaya çalıştığı sırada peşinden koştukları, tekme attıkları gencin bir binanın bahçe kapısından girdikten sonra yere yığıldığı anlar yer alıyor.

Sonraki Haber