Platonik aşık dehşeti: 1 çocuk annesi kadını evinin önünde öldürdü

Aydın'ın Sultanhisar ilçesinde 48 yaşındaki bir kadın, kendisine karşılıksız olarak aşık olup, rahatsız ettiği için şikayette bulunduğu M.Ş.Y. (50) tarafından evinin önünde tabancayla öldürüldü.

Sultanhisar'ın Atça Mahallesi'nde yaşayan ve eşinden bir süre önce boşanan 1 çocuk annesi A.P., iddiaya göre, kendisine karşılıksız aşık olan M.Ş.Y.'nın sürekli rahatsız etmesi üzerine polise şikayette bulundu. Şikayetin ardından Y., dün saat 22.00 sıralarında P.'nin evinin önüne gidip, beklemeye başladı. P.'nin evden çıktığı sırada Y., tabancayla peş peşe ateş etti. Vücudunun çeşitli yerlerine 3 kurşun isabet eden P., kanlar içinde yere yığılırken, Y. kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde A.P.'in hayatını kaybettiği belirlendi. P.'nin cansız bedeni polis ve savcının olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Jandarma olayın ardından kaçan M.Ş.Y.'yi Atça Mahallesi çıkışında yakalayıp, gözaltına aldı. Jandarma, Y.'yı olay yerinin sorumluluk alanları dışında olması nedeniyle polise teslim etti. Polis, A.P.'nin öldürülmesiyle ilgili soruşturma başlattı. 

Sonraki Haber