Suriyeli sığınmacı genç kıza güpe gündüz kabusu yaşattı

İzmir'de 26 yaşındaki bir genç kız, evinden işine gittiği sırada güpe gündüz, Suriye uyruklu bir kişinin saldırısına uğradı. Olay anı ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

İzmir'in Konak ilçesinde Tuğba S. (26), işe gittiği sırada, uyuşturucu madde etkisinde olduğu öğrenilen Suriye uyruklu İbrahim T.'in (34) yumruklu saldırısına uğradı. Tuğba S., aldığı yumruk darbesiyle bayılırken, kısa sürede polis ekiplerince yakalanan saldırgan ise tutuklandı.

Olay, dün saat 10.00 sıralarında Alsancak Mahallesi Ali Çetinkaya Bulvarı'nda meydana geldi. Bir mağazada çalışan Tuğba S., işe gittiği sırada, Suriye uyruklu İbrahim T.'in saldırısına uğradı.

HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ YOLUNA DEVAM ETTİ

Tuğba S.'e yumruk atan saldırgan hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam ederken, kadın ise aldığı darbe sonucu savrularak düştü. Bayılan Tuğba S.'e yardıma koşan çevredekiler, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İbrahim T.'i takip eden bir vatandaş ise polis ekiplerine yerini bildirip, saldırganın yakalanmasını sağladı.

Mide bulandıran olay! Sultangazi'de 2 çocuğa taciz iddiası ortalığı karıştırdı
Gözaltına alınan saldırgan polis merkezine götürülürken, talihsiz kadın ise kaldırıldığı Alsancak Nevvar- Salih İşgören Devlet Hastanesinde tedavi edildi. Tedavisinin ardından taburcu olan Tuğba S., polis merkezine giderek şüpheli İbrahim T.'ten şikayetçi oldu.

ÇIKARILDIĞI MAHKEME TARAFINDAN TUTUKLANDI

Uyuşturucu madde etkisinde olduğu iddia edilen İbrahim T., polis merkezindeki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede bugün tutuklandı.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Öte yandan, Tuğba S.'in uğradığı saldırı bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde; İbrahim T.'in, kolları açık bir şekilde yürüdüğü sırada, yanından geçen Tuğba S.'e bir anda yumruk attığı, talihsiz kadının aldığı darbe sonucu savrularak düştüğü ve saldırganın hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam ettiği anlar yer aldı.

Sonraki Haber