Tekel bayii cinayetinde korkunç ayrıntı

İstanbul Esenyurt'ta işlenen tekel bayii cinayetiyle ilgili sanıklar adliyeye sevk edilirken, cinayetle ilgili kan donduran bir ayrıntı daha ortaya çıktı.

İstanbul Esenyurt'ta tekel bayisinde 2 kişinin öldüğü, 1 kişinin yaralandığı silahlı kavga izleyen herkesi hem öfkelendirdi hem de yasa boğdu.

Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 8 şüpheli Büyükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi.

Olayda canice katledilen Y.E.'in vücuduna 9 kurşun isabet ettiği B.B.'ın ise 2 kurşun isabet ettiği tespit edildi. Olayda yaralı kurtulan Yusuf Erzen'e ise bir kurşun isabet ettiği belirlendi.

NE OLMUŞTU?

Kan dondurucu olayda, T.Ö. belinden çıkardığı tabanca ile kurşun yağdırmış, B.B. (20), Y.E. (24) hayatını kaybederken, Yusuf Erzen (21) ise yaralanmıştı.

Güvenlik kameralarına da yansıyan cinayetle ilgili inceleme başlatan polis, 4 zanlıyı ve onlara yardım ve yataklık eden 5 kişiyi kıskıvrak gözaltına almıştı. Zanlılardan M.Ö. geçtiğimiz günlerde tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilen T.Ö., oğlu A.Ö., yeğeni S.Ö. ve ona yardım eden 5 şüpheli ise Gayrettepe’de bulunan Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Sonraki Haber