Trafikte akıl almaz psikopatlık: Darp edip, av tüfeğiyle ateş açtı

Ayvalık'ta 2 sürücü arasında yaşanan yol verme tartışması silahlı saldırıya dönüştü. Toplu taşıma aracının önünü kesen sürücü, toplu ulaşım aracının sürücüsünü darp edip av tüfeğiyle otobüse ateş açtı.

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde ticari araç sürücüsü ile toplu taşıma aracı sürücüsü arasındaki yol verme tartışması silahlı saldırıya dönüştü.

Edinilen bilgiye göre, Ayvalık’ın Altınova Mahallesi'nde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi denetimli özel toplu taşıma aracının sürücüsü A.G. ile ticari araç sürücüsü K.G (23) arasında yol verme tartışması çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine K.G., aracıyla A.G. yönetimdeki toplu taşıma aracının önünü kesti. K.G. araçtan inerek A.G.’yi darp etti. Daha sonra K.G. kendi aracından aldığı av tüfeği ile toplu taşıma aracına ateş açtı. Yaşanan olay sonrasında jandarma ekipleri kısa sürede aracın plakasını tespit ederek K.G. ve aynı araçta bulunan V.A ve O.F.’yi gözaltına aldı.

Daha sonra adliyeye sevk edilen 3 şahıs çıkarıldıkları mahkemece tutuklu yargılanmak üzere cezaevine sevk edildi. Korku dolu anlar ise toplu taşıma aracının güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Sonraki Haber