Yasak aşkıyla basılanca oğlunu öldüren kadından ilk ifade

Sakarya'da kendisini komşusuyla yatakta basan 10 yaşındaki oğlunu boğarak öldüren kadının ifadesi ortaya çıktı.

Sakarya'nın Karasu ilçesinde anne Z.K. (40), kendisini ve komşuları olan T.Y.'yi yatakla yakaladığı için 10 yaşındaki oğlu N.T.K'yi boğduğu iddiasıyla polise giderek teslim olan annenin ilk ifadesi ortaya çıktı.

PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRMÜŞ

Anne emniyete suçunu kabul etti. Birlikte olduğunu iddia ettiği komşuyu T.Y ise suçlamayı kabul etmedi. Daha önce psikolojik tedavi gördüğü belirlenen kadının çelişkili ifadeler verdiği de belirtildi.

"BENDEN SONRA ACI ÇEKMESİN DİYE ÖLDÜRDÜM"

Z.K ifadesinde çocuğunu 'Kendisinden sonra acı çekmemesi, ortada kalmaması için' öldürdüğünü söylediği, diğer iki çocuğu için ise 'Onların yaşı büyük kendilerini nasılsa kurtarırlar' dediği öğrenildi.

Zanlıların savcılık işlemleri devam ediyor.

Annesini komşuyla yatakta yakalayan çocuk öldürüldü

CENAZESİ TOPRAĞA VERİLDİ

Korkunç bir cinayete kurban giden N.T.K'nin (10) Karasu Devlet Hastanesi morgundan alınan cenazesi, Tepetarla Camisi'ne getirildi.

Burada taziyeleri kabul eden baba ve aile yakınlarının üzgün olduğu görüldü.

Çocuğun cenazesi, kılınan namazın ardından caminin hemen yanındaki mahalle mezarlığına defnedildi.

Törene, baba İbrahim K'nin yanı sıra akrabaları ve vatandaşlar katıldı.

Cenaze töreni sonrası gazetecilere açıklama yapan baba İbrahim K, eşinin komşusuyla ilişki yaşadığı yönünde çıkan haberlerin asılsız olduğunu ileri sürerek, "İnsanların haysiyetiyle şerefiyle onuruyla oynamasınlar. Bu işin yasal peşinde olacağım. Gereken neyse yapacağım. Asılsızdır, itimat etmeyin. Bizim canımız yanıyor burada, millet haber peşine düşmüş. Yarım saatte, 15 dakikada haber yayınlanamaz, internete atılamaz. Bunun her türlü hukuken peşinde olacağız." şeklinde tepki gösterdi.

'İNTİHAR ETMEK İSTİYORDU'
Cenaze namazına katılan küçük çocuğun dayısı Musa Güzel ve yakınları, katil zanlısı annenin karşı komşusuyla yakalandığı için cinayeti işlediği haberlerinin doğru olmadığını iddia etti. Anne Zeynep K.'nin bir süredir intihar etmeyi düşündüğünü ileri süren Güzel, "Psikoloğa götürdük. Elimizden geleni yapmaya çalıştık; ama geç kaldık. Kendisi intihar etmek istiyordu; ama Talha'yı da bırakmak istemiyordu. 'Talha'ya kim bakacak?' diyordu. Çocuğunu çok düşünüyordu. Onun için çocuğunu öldürdü" dedi.

Sonraki Haber