Yine bir eski vahşeti: Cezaevinden çıkıp eski eşini otelde katletti

Burdur'da kasten yaralama suçundan cezaevinde yatarken izinli olarak cezaevinden çıkan bir kişi, 2 çocuk annesi eski eşini tüfekle vurup, bıçaklayarak öldürdü.

Burdur’un Çavdır ilçesinde boşandığı eşinin kaldığı otele giden eski koca, tartıştığı eski eşini tüfekle vurup, sonra bıçaklayarak kaçtı. Talihsiz kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, sabah saatlerinde Çavdır ilçesindeki bir otelde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 14 Ocak'ta T.Y. (45) isimli eski kocasından boşanan ve ilçede bulunan bir gece kulübünde çalışan Ö.Ş. (28), Çavdır-Antalya karayolunda bulunan bir otelde kalmaya başladı.

Ö.Ş.’ın gece kulübünde çalışmasına karşı olan T.Y., eski eşinin kaldığı otele gelerek tartışmaya başladı. Tartışma sonrası T.Y., Ö.Ş.’ı önce yanında getirdiği av tüfeği ile vurdu, daha sonra birçok yerinden bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Ağır yaralanan genç kadın, çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yaptığı ihbar üzerine olay yerine gelen ambulansla Çavdır Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan Ö.Ş., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olay yerinde incelemelerde bulunan polis, kayıplara karışan eski koca T.Y.’yi bulmak için çalışma başlattı.

Hayatını kaybeden Ö.Ş.’ın 2 çocuk annesi olduğu, T.Y.’nin ise kasten yaralama suçundan cezaevinde olduğu ve 1 hafta önce cezaevinden izinli çıktığı öğrenildi.

Sonraki Haber