Ablası çenesindeki ameliyat izinden teşhis etti

ADANA'da Kurban Bayramı'nın 1'inci günü cesedi bulunan kimliksiz gencin 28 yaşındaki Emrah Kuşman olduğu belirlendi.

Adana'da Kurban Bayramı'nın 1'inci günü cesedi bulunan kimliksiz gencin 28 yaşındaki Emrah Kuşman olduğu belirlendi. Fayans ustası Kuşman'ın cesedini, ablası Nurten Kuşman çenesindeki ameliyat izinden teşhis etti.

Merkez Seyhan İlçesi'ndeki Reşatbey Mahallesi'nde, Seyhan Nehri'ndeki çöp ve atıkları toplayan temizlik işçileri, Kurban Bayramı'nın 1'inci günü suyun yüzeyinde ceset fark etti. Ayağına halat bağladıkları cesedi kıyıya çeken görevliler, polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, sudan çıkartılan ve üzerinden kimlik çıkmayan gencin ölüm nedenin belirlenmesi için cesedini Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderirken, yakınlarını araştırmaya başladı. Polis ekipleri, merkez ilçeler ve çevre illerden yapılan kayıp başvurularını incelemeye aldı.

Ekipler, kayıplar albümünden ölen gencin yakınlarını bulmaya çalışırken, merkez Yüreğir ilçesi Dadaloğlu Mahallesi'nde oturan Emrah Kuşman'ın da yakınları 3 günden haber alamadıklarını belirterek Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği'ne başvurdu. Kayıp genç ile Seyhan Nehri'nde bulunan cesedin benzerlikler taşıdığını belirleyen polis, Emrah Kuşman'ın yakınlarını Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürdü. Kimliksiz cesedi inceleyen yakınları, 3 günden beri haber alınamayan Emrah Kuşman olduğunu belirledi. Emrah Kuşman'ı çenesindeki ameliyat izinden teşhis eden ablası Nurten Kuşman, gözyaşlarına boğuldu. Kayıp olarak aranırken cesedi bulunan Kuşman'ın herhangi bir sorunun olmadığını söyleyen yakınları, "Kendi halinde bir insandı. Bildiğimiz bir sorunu yoktu. Hiç evlenmemişti, kimseyi incitmeyen bir insandı" diye konuştu. Emrah Kuşman'ın cenazesi yakınları tarafından toprağa verilmek üzere Buruk Mezarlığı'na götürüldü. Polisin, Kuşman'ın ölümü ile ilgili soruşturması devam ediyor.

 

Sonraki Haber