Acıbadem'de cansız manken alarmı

İstanbul Acıbadem'de bir aracın içerisinde bulunan "cansız manken" mahalleyi ayağa kaldırdı..

Fıkra gibi olay İstanbul Üsküdar’da yaşandı. Üsküdar Acıbadem’de bir otomobilin içerisindeki üstü kanlı bezle örtülü cansız manken vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı. Mahallelinin ihbari üzerine olay yerine gelen polis ekipleri vatandaşları tedirgin eden otomobili çekici ile otoparka çekti.

Olay sabah saatlerinde Acıbadem Mahallesi Bayır Sokak’ta yaşandı. Sokak içerisinde park halinde bulunan 34 TN 9474 plakalı araç içinde üstü beyaz örtü ile kapalı mankeni gören mahalle sakinleri durumu hemen polise ihbar etti. Örtünün üzerindeki kan damlalarını da gören vatandaşlar, olası bir cinayetten şüphelendi.

Polis gelene kadar aracın etrafını çevreleyen vatandaşlar, panelvan tipi aracın camından bakarak ne olduğu anlamaya çalıştı. Kısa sürede olay yerine gelen polis  otomobilin içerisinde vitrinlere konulan cansız manken olduğunu tespit etti. Plakadan otomobilin sahibine ulaşmaya çalışan polis ekipleri, araç sahibinin telefonunun kapalı olması üzerine sokaktaki tedirginliği de dikkate alarak otomobili parka çektirdi.

Bir mahalle sakini  “Çocuklar görmesin diye perdeyi kapattım. Tanıdık bir araç değil” dedi. Mahallede paniğe neden olan araç sahibinden habersiz emniyet otoparkına çekildi.

Sonraki Haber