American Express Card 2015'te 15 Milyon Tl İndirim Kazandırdı

İSTANBUL (AA) - American Express Card, geçen yıl kullanıcılarına 15 milyon TL'lik indirim ve 1,8 milyon TL değerinde puan kazandırdı.Garanti Bankası açıklamasına...

İSTANBUL (AA) - American Express Card, geçen yıl kullanıcılarına 15 milyon TL'lik indirim ve 1,8 milyon TL değerinde puan kazandırdı.

Garanti Bankası açıklamasına göre, bankanın 2006 yılından bu yana müşterilerine sunduğu American Express Card, 2015 yılında kullanıcılarını kazançlı fırsatlarla buluşturdu. Geçen yıl kullanıcı portföyünü yüzde 40 artışla tamamlayan American Express Card, Selects Türkiye programı dahilinde, Türkiye’nin önde gelen mekanlarında yüzde 10 - 20 indirim ayrıcalıkları sunmaya devam etti. Ayrıca, tüm dünyadaki restoran ve otellerde kazandırdığı yüzde 3 - 5 indirimlerle kart sahiplerinin tüm harcamalarından puan kazanabildikleri Membership Rewards ödül sistemiyle de "prestijli" hizmet sundu.

Türkiye'nin en güçlü restoran, eğlence ve konaklama programına sahip American Express Card, müşterilerine birçok ayrıcalıklı noktada indirim imkanı veriyor. American Express Card sahipleri yurt içi ve yurt dışında tüm restoranlarda yüzde 5 indirim, tüm otellerde ise yüzde 3 indirimden yararlanabiliyor. American Express Card, Selects Türkiye programı kapsamında da kart türüne göre, kullanıcılarının en çok tercih ettiği restorandan otele, Spa’dan golf üyeliğine kadar üyesi olan noktalarda, yüzde 20 ile yüzde 10 arasında indirim ayrıcalığı tanıyor. Ayrıca kart sahiplerinin dönemsel seyahat tercihlerini de göz önünde bulundurarak bu kapsamda özel kampanyalar sunuyor ve kart sahipleri seyahat noktalarında ayrıcalıklarla karşılanıyor. American Express Card sahipleri geçen yıl, bu programlar dahilinde 15 milyon TL tutarında indirimden faydalandı.

Kart kullanıcıları ayrıca, 1 TL harcama için 1 puan kazandıran ve giyim, aksesuar, ev, teknoloji, güzellik gibi birçok ürünü içinde barındıran çevrimiçi hediye kataloğundan alışveriş yapabildikleri geleneksel ödül programı Membership Rewards kapsamında da 1 yıl boyunca toplam 1,8 milyon TL değerinde puan kazandı. Membership Rewards puanları, seçkin mekanlarda akşam yemeği, konaklama veya Spa gibi hizmetler için 2 kat değerli kullanılabiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Onur Genç, şunları kaydetti:

"Garanti Bankası olarak, 2006’dan bu yana Türkiye’deki tek temsilcisi olduğumuz American Express Card’ın sunduğu ayrıcalıklar dünyasıyla müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmaya ve değer katmaya devam ediyoruz. Bugün anlaşmalı bankalarla 1 milyondan fazla ödeme noktasında kullanılabilen American Express Card, geçtiğimiz yıl kart sahiplerine 1,8 milyon TL’lik Membership Rewards puan kazandırırken 15 milyon TL indirim sağladı.

American Express Card, seyahat önerilerinden organizasyonuna, transferden restoran rezervasyonuna, etkinlik ve spor biletinden hediye alımı ve gönderimine kadar farklı alanlarda kullanıcılarına kolaylık sağlarken, kullanıcısının tercihine birçok seçkin mekanda da özel indirimler sunarak dünya çapında kart programları arasında ayrışıyor. American Express ile 2016 yılında da müşterilerimize ayrıcalıklar sunmaya ve kazandırmaya devam edeceğiz."

Sonraki Haber