Bu haberi okuyunca size araştırmaya başlayabilirsiniz !

Kömür ticareti yapan adamın babası Malezya Sultanı çıktı..

Birleşik Krallık’ın Galler bölgesindeki Penygroes kentinde yaşayan ve kömür ticareti ile uğraşan Keith Williams, evlatlık olduğunu öğrenip biyolojik anne ve babasının kimliğini araştırmaya başlayınca Malezya Sultanı’nın oğlu olduğunu keşfetti.

Hürriyet'ten Birce Bora'nın haberine göre 64 yaşındaki Williams, biyolojik annesi Elizabeth Rosa ile bir araya gelince onun stajyer hemşirelik yaptığı dönemde Londra’da tanıştığı Malezyalı erkek arkadaşından hamile kalıp kendisini dünyaya getirdiğini öğrendi.

Konuyu araştıran Williams, biyolojik babasının Londra’da eğitimini tamamladıktan sonra ülkesine döndüğünü ve Perak Eyaleti’nin 33. Sultanı olarak taç giydiğini öğrendi.

Williams babasının Almarhum Sultan Idris Shah ibni Almarhum Sultan Iskandar Shah adını taşıdığını 1963 yılından 1984 yılındaki ölümüne dek tahtta kaldığını belirtti.

Williams “Yaşadıklarım bir Disney filminin senaryosunu andırıyor. Biri bana bir bar ya da kafede bu hikâyeyi anlatsa ona inanmazdım” dedi. Williams’ın yaşadıkları “Sultan Babam” isimli bir belgesele konu oldu.

Sonraki Haber