Çomü Fef’te Atama Ve Terfi Sevinci

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı tarafından, görevine yeni atanan ve görevde yükselen öğretim üyeleri onuruna resepsiyon düzenlendi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı tarafından, görevine yeni atanan ve görevde yükselen öğretim üyeleri onuruna resepsiyon düzenlendi.

Görevlerine yeni atanan öğretim üyelerini önce odalarında ziyaret ederek kendilerine başarı dileklerini ileten Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Erdem, yeni akademik personeli resepsiyonunda bir konuşma yaptı. Erdem, konuşmasında görevlerine yeni atanan öğretim üyelerini tebrik ederek, “Yeni arkadaşlarımızla aramızda bir sinerji oluşturmak, kendilerini sizlerle tanıştırmak için, böyle bir toplantıyı düzenlemiş olduk. Arkadaşlarımıza küçük, mütevazi hediyelerimizi takdim etmek istiyoruz. Fakültemizde profesörlüğe aday çok arkadaşımız var, onlar da sırası geldikçe kadrolarına kavuşacaklardır. Bu yıl ilk olarak profesör kadrosuna atanan Prof. Dr. Ramazan Gülendam arkadaşımız yurtdışında eğitim gördü. Geçmişte bazı sıkıntılardan dolayı buradan gitmek zorunda kalmıştı. Fakat tekrar fakültemize döndü. Şu anda Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanlığını yürütmektedir. Kendisinin fakültemizde olmasından dolayı çok memnunluk duyuyoruz. Ayrıca Eğitim Fakültesi Dekanı olarak da görev yapmaktadır. Dekanlık görevinde de kendisine başarılar diliyoruz. Yine 6 arkadaşımız Doç. Dr. Mehmet Ünal, Doç. Dr. Binnur Meriçli Yapıcı, Doç. Dr. Kemal Melik Taşkın, Doç. Dr. Osman Dayan, Doç. Dr. Emine Dilara Aydın ve Doç. Dr. Gülgün Yazıcı’nın da Doçentlik atamaları yapılmıştır. Bundan başka 8 arkadaşımız da Yrd. Doç. Dr olarak aramıza katılmışlardır. Yrd. Doç. Dr. olarak aramıza katılanlar Yrd. Doç. Dr. Ünal Bilir, Yrd. Doç. Dr, Ersin Karabacak, Yrd. Doç. Dr. Nuray Bozkaya, Yrd. Doç. Dr. Mesut Dündar, Yrd. Doç. Dr. Derya Yılmaz, Yrd. Doç. Dr. Mülayim Güre, Yrd. Doç. Dr. Murat Göç ve Yrd. Doç. Dr. Dilek Kantar’dır. Tüm arkadaşlarımı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Sonraki Haber