Güneşe aldanmayın ! Sağanak yağış geri dönüyor

Meteoroloji'den alınan tahminlere göre, Bingöl, Ağrı, Muş, Iğdır ve Şanlıurfa çevrelerinde yağış bekleniyor. Sıcaklıkların 2 ila 5 derece artması bekleniyor. Çarşamba gününden itibaren ise yurt genelinde yağış bekleniyor.

Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Anadolu’nun güneydoğusu Güneydoğu Anadolu’nun doğusu ile Bingöl, Ağrı, Muş, Iğdır ve Şanlıurfa çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Güneydoğu Anadolu’nun doğusu ile Iğdır, Şanlıurfa ve Şırnak çevrelerinde yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara’nın güneydoğusunda hafif, İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu, Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu bölgesinde buzlanma ve don olayı beklenmektedir.

SICAKLAR ARTACAK
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı ülke genelinde 2 ila 5 derece artacak. Rüzgarın genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Akdeniz’in iç kesimlerinde kuvvetli ve kısa süreli fırtına (60-80 km/s) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

İŞTE HARİTALARLA 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNLERİ:









Sonraki Haber