Kadınlara ücretsiz psikolojik destek

Uygulamalı Felsefe ve Psikoloji Enstitüsü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel 3 şanslı kadına ücretsiz danışmanlık hizmeti sunacak.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Kadınlarımıza Ücretsiz Psikolojik Destek

Ailenin ayakta kalabilmesinde en zorlu görev kadınlarımıza düşmekte… Bu zor görev çoğu zaman onların yıpranmalarına ve ruhsal açıdan kendilerini yalnız, hatta bazen çaresiz hissetmelerine neden olabilmektedir.

İşte bu nedenle, hanımlara \"yalnız da değilsiniz, çaresiz de!\" diyerek yola çıkan Uygulamalı Felsefe ve Psikoloji Enstitüsü (UFPED); AFK Danışmanlık ile iş birliği yaparak, bünyelerindeki psikolojik danışmanlardan oluşan geniş kadrosuyla 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde hanımlarla ilk gönüllü ve ücretsiz buluşmasını gerçekleştirecek.

Bize ulaşan hanımlardan kurayla belirlenecek olan üçü, ücretsiz psikolojik danışmanlık desteği alabilecek.

UFPED\'in \"Barış ve çatışma ortamlarında kadın\" konulu projesi kapsamında kadınlarımıza
8 Mart Dünya Kadınlar Günü hediyemiz olarak sunulan bu hizmetle; psikolojik danışmanlar olarak derneğimizin, ihtiyaç sahibi hanımlara kapılarını açmak istiyoruz.

Aşağıdaki iletişim adresine müracaat edenlerden şanslı 3 hanım, AFK Danışmanlık ve/veya UFPED derneği bünyesindeki psikolojik danışmanlardan ücretsiz psikolojik danışmanlık desteği alabilecektir.

Saygılarımızla,
Psk. Ayça Ferda KANSU

UFPED - Uygulamalı Felsefe ve Psikoloji Derneği

Millet Cd. No: 71/5 Fındıkzade-ISTANBUL

0212 586 25 86
0532 334 38 63

Sonraki Haber