Kar Konya-Afyon karayolunu ulaşıma kapattı, 7 kilometre araç kuyruğu oluştu

Konya'da önceki gün gece saatlerinde başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle Konya - Afyonkarahisar karayolu ulaşıma kapandı. Yolun Ilgın kesiminde yaklaşık 7 kilometre araç kuyruğu oluştu, çok sayıda sürücü ve vatandaş...

Konya'da önceki gün gece saatlerinde başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle Konya - Afyonkarahisar karayolu ulaşıma kapandı. Yolun Ilgın kesiminde yaklaşık 7 kilometre araç kuyruğu oluştu, çok sayıda sürücü ve vatandaş mahsur kaldı.

Edilen bilgiye göre, Konya-Afyonkarahisar karayolunun 35. kilometresindeki Gelemiş mevkiinde etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle yolda yaklaşık 7 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. Sürücülerden alınan bilgiye Gelemiş mevkiinde kar yağışı ve buzlanma nedeniyle kontrolden çıkan 3 TIR'ın çarpışması sonucu yol trafiğe kapandı. Sürücüler, Karayolları ekiplerinin yolu trafiğe kapatması nedeniyle saatlerdir yolda beklemek zorunda kaldıklarını belirtti.

Mehmet Aydın, 6 TIR sürücüsünün gece yarısından beri yolda beklediğini ve çalışmaların bir an önce bitirilerek yolun trafiğe açılmasını istedi.

Karayolları ekipleri, yolun trafiğe açılması için yapılan çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirtti.

CİHAN

Sonraki Haber