Köşk'teki genç kızın sırrı çözüldü !

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bulunduğu Huber Köşkü'nün etrafında bulunan bir genç kız gözaltına alınmıştı. Kısa süre sonra sırrı çözüldü.

Tarabya'daki Huber Köşkü çevresinde devriye görevi yapan polislerin şüphe üzerine gözaltına aldığı, ve hakkında ailesinin yaptığı kayıp başvurusu bulunan genç kızın kim olduğu ortaya çıktı. Genç kızın hikayesi çok ilginç. ABD'de burslu okuyan genç kızın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan eğitim yardımı istemek için beklediği anlaşıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan cuma namazı için çıkış  yapacağı sırada Huber Köşkü çevresinde devriye gezen polis ekipleri, misafir  kapısı yakınlarındaki bir kadını şüpheli bularak gözaltına aldı. Tarabya Polis Merkezi'ne götürülen kadının 27 yaşındaki Ayşe Ö. olduğu tespit edildi. 
 
AİLESİ KAYIP BAŞVURUSUNDA BULUNDU AMA...
  
Ayşe Ö.'nün annesinin, 10 gün önce Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar  Büro Amirliği'ne kızıyla ilgili kayıp başvurusunda bulunduğu belirlendi. Başvurudan bir gün sonra Özdemir'in evine döndüğü ancak ailenin kayıp  başvurusunu kaldırtmadığı için aramanın devam ettiği kaydedildi. 


 
YARDIM İSTEMEK İÇİN ORADAYDIM
 
ABD'deki Ball State Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde tam burslu  eğitim gördüğü öğrenilen Ayşe Ö.'nün polis merkezindeki ifadesinde, son  sınıfı Türkiye'de okumak istediğini ve bu sebeple Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan  eğitim yardımı talebinde bulunmak için köşk çevresinde beklediğini söylediği  bildirildi. 
 
ANNEMLE TARTIŞTIK, EVDEN AYRILDIM
 
Maddi imkansızlıktan dolayı Türkiye'ye dönmesine karşı çıkan annesi Zeliha Ö. ile tartıştığını ifade eden genç kadının "Tartışma nedeniyle 15  Haziran'da evden ayrıldım. Bir gün arkadaşımda kaldıktan sonra eve döndüm. Bu  sorunu bir şekilde çözüp, eğitimimi ülkemde tamamlamak istiyorum" dediği aktarıldı. 
 
Özdemir, polis merkezindeki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Sonraki Haber