Muğla SBS birincisi Yatağan FEM Dershanesinden

Yatağan FEM Dershanesi, geçen yıl olduğu gibi SBS'de Türkiye derecesi çıkardı. Dershane öğrencisi İbrahim Kağan Bayat, 2013 SBS sonuçlarına göre 498.

Yatağan FEM Dershanesi, geçen yıl olduğu gibi SBS'de Türkiye derecesi çıkardı. Dershane öğrencisi İbrahim Kağan Bayat, 2013 SBS sonuçlarına göre 498.16 OYP ileTürkiye 61.’si ve Muğla birincisi oldu.

Dershane Müdürü Mustafa Kan, yaptığı açıklamada başarıda öğrencinin planlı ve özverili çalışması, dershane ve okul işbirliği, aile desteği ve FEM dökümanlarının etkili olduğunu söyledi. Müdür Kan, Bayat'ı tablet bilgisayar ve başarı plaketiyle ödüllendirerek tebrik edip başarılar diledi. Babası aile hekimi Bekir Bayat da oğluyla gurur duyduklarını belirterek, FEM Dershanesi'ne, idareci ve öğretmenlerine, Piri Reis Koleji personeline ve oğlunun ilkokul öğretmenine teşekkür etti. Başarısını düzenli olarak derslerine çalışmasına bağlayan İbrahim Kağan Bayatise, “Dershane ve okul öğretmenlerime çok teşekkür ediyorum. Fedakâr çalışmaları ve emekleriyle elde etmiş olduğum başarıya büyük katkıda bulundular.” dedi. Anne Sultan Bayat da başarıyla gururlandıklarını belirterek, her anne ve babanın bu duyguyu yaşamasını temenni etti. CİHAN

Sonraki Haber