Onlarda diyet hapı kullanıyor

Leonardo DiCaprio ve Ocean's serisinin başarılı oyuncusu George Clooney'in zayıflamak için diyet hapı kullanıyormuş.

Titanik filmiyle şöhretini katlayan ünlü aktör Leonardo DiCaprio ve Ocean's serisinin başarılı oyuncusu George Clooney'in zayıflamak için diyet hapı kullandığı ortaya çıktı. İkilinin, 6 yıldır piyasada olan ve daha çok kadınlar tarafından tüketilen diyet haplarını kullandığının öğrenilmesi üzerine ürünün satışları katladı.

İngiliz basınından The Daily Mail'in sitesinde yer alan habere göre, Clooney ve DiCaprio'nun forma girmek için bu hapları kullandığının öğrenilmesi, Meratol adını taşıyan ürünün son iki ay içinde 25 bin şişe satılmasını sağladı. Kısa sürede katlayan satışların yanı sıra asıl şaşırtıcı unsur ise ürüne erkeklerin kadınlardan daha çok rağbet etmesiydi.

İki aylık satış içindeki alımların yüzde 74'ü erkekler tarafından gerçekleştirildi. Kaktüs yaprakları, dikenli armut ve yosun gibi malzemelerden oluşan diyet hapının, iştahı kestiği ve metabolizmayı hızlandırdığı iddia ediliyor.

Ürünü hem form tutmak hem de zayıflamak için tercih ediliyor. 'Umutsuz Ev Kadınları' dizisinin güzel yıldızı Eva Longoria'nın da aynı ürünü kullandığı belirtiliyor.

Sonraki Haber