Beşiktaş Belediyesi’nin artık 5 yıldızı var

Beşiktaş Belediyesi, 2017 yılı içerisinde İstanbul’daki belediyeler arasında 5. yıldızı alan tek belediye oldu.

Kaliteden ödün vermeyen Beşiktaş Belediyesi, Türkiye Kalite Derneği (KalDer),  sürecini başarıyla tamamlayarak 2017 yılı içerisinde İstanbul’daki belediyeler arasında 5. yıldızı alan tek belediye oldu ve adını altın harflerle tarihe yazdırdı. Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar törende kısa bir konuşma yaptı, ‘’3 yıllık bir süreci başarıyla tamamladık yeni hedefimiz, Türkiye Mükemmellik Ödülü’’ dedi.

2017 içerisinde 5. Yıldızı alan tek belediye Beşiktaş

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) ve TÜSİAD işbirliğiyle düzenlenen ‘’2017 Türkiye Mükemmellik Ödülleri’’ sahiplerini buldu. Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde düzenlenen törene, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden birçok belediye ve kurumsal firma da katıldı. Beşiktaş Belediyesi de bu anlamlı günde, ödül alan belediyeler arasındaydı. Ardı ardına aldığı ödüllerle kalite anlamında kurumsallığın öncüsü olan Beşiktaş Belediyesi, Kal-Der sürecini başarıyla tamamlayarak, İstanbul’daki belediyeler arasında 5. yıldızı alan tek belediye oldu ve adını tarihe yazdırdı.

Hazinedar: Hedefimiz Türkiye Mükemmellik Ödülü

Törende kısa bir konuşma yapan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar belediye çalışanlarına teşekkür etti, yeni hedeflerinin Türkiye Mükemmellik Ödülü olduğunu belirtti, ve şöyle devam etti. Çok önemli bir kalite yolculuğu, süreklilik arz eden, dinamik ve toplumun hassasiyetlerini, beklentilerini iyi okumayı gerektiren bir yolculuktur. Özel sektör rekabetçi, onun bu kaliteye önem veren anlayışını kamu sektörüne yansıtmaya çalışıyoruz. Eski bir iş adamı, eski bir sanayici ve avukat kimliğimi de işin içine sokarak Beşiktaş özgürlükçü demokrasinin çağdaş yaşamın en önemli merkezlerinden biri yapmaya çalışıyorum. Bunun daha kalitelisi olmak için, daha yükseğe gitmek için Türkiye Kalite Derneği’nin 5 yıldız ödülü bizim için çok önemli bir gösterge. Mükemmellik yolculuğumuz çok önemli bir noktaya geldi, 3 yıldız aldık yetmedi 4 yıldız aldık ve bu sene de 5’inci yıldızımıza kavuştuk. Artık 3 yıllık süreci tamamladık gelecek sene Türkiye Mükemmellik Ödülüne talibiz” dedi.

Sonraki Haber