Can Atalay'ın cezaevinden ilk ve tek fotoğrafı

İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu Marmara Cezaevi'nde yatan Can Atalay'ı ziyaretinden bir fotoğraf paylaştı

İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu, geçtiğimiz günlerde ziyaret ettiği Marmara (eski adıyla Silivri) Kapalı Cezaevi’nde tutuklu bulunan Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay Milletvekili Can Atalay ile fotoğrafını paylaştı.

Milletvekili Selçuk Türkoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Nisan 2022’den bu yana Marmara Cezaevi’nde yatmakta olan TİP Hatay Milletvekili Can Atalay ile ziyaret sonrası, görüşme salonu duvarındaki boğaz manzaralı resim önünde 'önce adalet!' pozu vermiştik. Cezaevi yönetimine rica ederek çektirdiğimiz fotoğraf nihayet elimize ulaştı. Bu fotoğrafın, Atalay’ın cezaevindeki ilk ve tek pozu olması, hem kendisi hem bizim için çok şaşırtıcıydı…” ifadelerini kullandı.

 GEZİ DAVASINDAN HAPİS CEZASI ALMIŞTI

Avukat Can Atalay, Gezi davasında verilen beraat kararının bozulmasının ardından yeniden görülen davanın 25 Nisan 2022 tarihindeki karar duruşmasında 18 yıl hapis cezasına çaptırılarak tutuklanmıştı. 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde, Türkiye İşçi Partisi Hatay Milletvekili seçilen Can Atalay’ın mazbatasını alan avukatları Atalay’ın tahliyesi için Yargıtay’a başvurmuştu.

Sonraki Haber