Cumhurbaşkanı Erdoğan, basın toplantısını iptal etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, havalimanındaki basın toplantısını iptal ederek Ukrayna'ya hareket etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TC-TUR uçağıyla 11.55'te beraberindeki heyetle Atatürk Havalimanı'ndan Ukrayna'ya hareket etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kiev'e uçuşunun öncesinde Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nde yapılması planlanan basın toplantısını iptal etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan basın toplantısını gerçekleştirmeden TC-TUR uçağıyla 11.55'te beraberindeki heyetle Atatürk Havalimanı'ndan Ukrayna'ya hareket etti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN UKRAYNA'DA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  saat 13.35'te Ukrayna'nın başkenti Kiev'e vardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Borispol Havalimanı'nda, Ukrayna Dışişleri  Bakan Yardımcısı Olena Zerkal, Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Andrii Sybiha,  Türkiye'nin Kiev Büyükelçisi Yönet Can Tezel ve büyükelçilik personeli tarafından  karşılandı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna temasları  kapsamında Ebedi Zafer Anıtı'nı ziyaret ederek çelenk bıraktı. 

Daha sonra Ukrayna Devlet Başkanlığı İdaresi’ne geçen  Cumhurbaşkanı Erdoğan, Devlet Başkanı Petro Poroşenko tarafından  resmi tören ile karşılandı.İki ülke milli marşlarının okunduğu törende Cumhurbaşkanı Erdoğan, karşılama kıtasını selamladı. Daha sonra Erdoğan’a Ukraynalı heyet, Poroşenko’ya ise Türk heyeti tanıtıldı. Erdoğan ve Poroşenko daha sonra ikili görüşmeye geçti.

AK Parti'den vize kriziyle ilgili ilk açıklama

Vize krizinden sonra flaş gelişme ! Bir gözaltı kararı daha

Sonraki Haber