Kılıçdaroğlu'ndan taziye telefonu

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Hasan Karakaya ile torunun ölümü için başsağlığı diledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Hasan Karakaya ile torunu Mustafa Asaf'ın vefatı nedeniyle Yeni Akit Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu'nu telefonla arayarak başsağlığı diledi.

Kılıçdaroğlu, Cizre’deki çatışmalarda yeğeni 89 günlük Miray bebek ve babası Ramazan İnce’yi kaybeden Abdurrahman İnce’yi de telefonla aradı.

CHP Basın Biriminden yapılan açıklamada, Genel Başkan  Kılıçdaroğlu'nun, HASAN Karakaya ve Mustafa Asaf'a Allah'tan rahmet, Karakaya,  Karahasanoğlu ve Yeni Akit ailesine başsağlığı dileklerini iletti. 
 
Kılıçdaroğlu, eski Başbakan Yardımcısı Ekrem Pakdemirli'nin vefatı  nedeniyle de Pakdemirli'nin oğlu Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli'yi telefonla aradı.  Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Pakdemirli'ye Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı  diledi.

MİRAY BEBEK İÇİN TAZİYE

Kılıçdaroğlu, Cizre’deki çatışmalarda yeğeni 89 günlük Miray bebek ve babası Ramazan İnce’yi kaybeden Abdurrahman İnce’yi telefonla aradı.

Kılıçdaroğlu, Cizre’deki çatışmalarda yeğeni 89 günlük Miray bebek ve babası Ramazan İnce’yi kaybeden Abdurrahman İnce’yi telefonla aradı. Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Miray bebek ve dedesi Ramazan İnce’ye Allah’tan rahmet, İnce ailesine başsağlığı dileklerini iletti.

Sonraki Haber