Şehit Polisin Oğluna Manisaspor'dan Jest

ŞIRNAK'ın Cizre İlçesi'nde geçen ocak ayında şehit olan Özel Harekat polisi Erol Aktürk'ün oğlu Mehmet Akif Aktürk, Manisaspor Teknik Direktörü Taner...

ŞIRNAK'ın Cizre İlçesi'nde geçen ocak ayında şehit olan Özel Harekat polisi Erol Aktürk'ün oğlu Mehmet Akif Aktürk, Manisaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın ve eşi Jale Alper Taşkın tarafından tesislerde ağırlandı.

Manisaspor tesislerindeki Taşkın çiftinin şehit oğlu ile görüşmesinde Yunusemre Belediyesi Meclis üyesi Ahmet Karakaş ve Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Yusuf Onat'ın da buluştu. Teknik Direktör Taner Taşkın, şehit oğlu Mehmet Akif'e, Manisaspor forması ve futbol topunun yanı sıra Amed Sportif maçının 4 bin liralık galibiyet primini verdi.

Emniyet Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Yusuf Onat, Taner Taşkın'ın birlik ve beraberliğimizin güzel örneklerinden birini verdiğini belirterek, "Taner hocaya duyarlı davranışından dolayı teşekkür ediyorum" dedi. Taşkın ise şehit çocuklarının bu millete emanet olduğunu belirterek, "Şehitlerimize cennette en güzel makamları, şehit ailelerimize de başsağlığı ve sabırlar diliyorum" dedi.

Futbolcularla da bir araya gelerek sohbet eden Mehmet Akif Aktürk daha sonra Taner Taşkın ile sahada futbol oynayarak neşeli dakikalar geçirdi.

FOTOĞRAFLI
Sonraki Haber