Soylu ''Ses ver Kılıçdaroğlu'' dedi, CHP'den bu video geldi!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu "Ses ver Kılıçdaroğlu" diye çağrıda bulunmuştu. CHP'nin yanıtı video ile oldu. Sosyal medya sabaha kadar bu görüntüleri konuştu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Hrant Dink cinayetine ilişkin iddialarına cevap vermek yerine saldırı niteliğinde bir açıklama yaptı. Bakan Soylu, “Ses ver Kılıçdaroğlu” başlıklı paylaşımında, “Hrant Dink cinayetinden FETÖ’yü kurtarma görevini Kılıçdaroğlu’na kim vermiştir?” sorusunu sordu.

CHP'liler ise buna yanıt olarak "Ses Yok Görüntü Var" ifadeleriyle seri halde video paylaştı.

Videoda Recep Tayyip Erdoğan-Fethullah Gülen görüntüsü başta olmak üzere suça karışmış çok sayıda isim ile AKP'liler yan yana görünüyor. Videoda Süleyman Soylu'nun da uyuşturucu kaçakçıları ve cinayet zanlıları ile birlikte çok sayıda fotoğrafı yer alıyor. Görüntülerin fonunda “Eski Dostlar” şarkısı çalıyor.

Süleyman Soylu, Kılıçdaroğlu'na yönelik açıklamasında "Türkiye’nin son 40 yıldır başına bela olan iki terör örgütünden birinin siyasetteki hamisinin HDP olduğunu biliyorduk. Anlaşılıyor ki CHP de Kılıçdaroğlu vasıtasıyla diğer terör örgütü FETÖ'nün hamiliğini üstlenmiş durumdadır," ifadelerini kullanmıştı.

Sonraki Haber