TOBB ETÜ YENİ ÖĞRENCİLERİNİ BEKLİYOR

Son beş yılda üniversite sınav sonuçlarına göre ilk yüze girme başarısı gösteren öğrencilerin tercih ettiği üniversitelerden biri olan TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi, bu yılda başarılı öğrencileri bekliyor.

Son beş yılda üniversite sınav sonuçlarına göre ilk yüze girme başarısı gösteren öğrencilerin tercih ettiği üniversitelerden biri olan TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi, bu yılda başarılı öğrencileri bekliyor.

Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, 2010 yılında ilk yüze giren 24 öğrencinin tercih ettiği TOBB ETÜ'ye bu yıl da başarılı öğrencileri beklediklerini söyledi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) en büyük eğitim yatırımı olan TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi, son LYS sınavında başarılı olarak dereceye giren öğrencileri bekliyor. Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Seki Murzioğlu, üniversite sınav sonuçlarına göre ilk 100'e, ilk 500'e ve ilk 1000'e girme başarısı gösteren gençlerin, üniversite tercihlerinde mutlaka TOBB ETÜ'yü de dikkate almalarını istedi.

Üniversite sınav maratonunu başarıyla geçen öğrencilerin şimdi de aldıkları puana göre en doğru üniversite ve bölümleri seçmek için bir sınav vermeye başladığını söyleyen Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, "TOBB ETÜ, kurulmasını takiben, en başarılı öğrencilerin tercih ettiği bir üniversite olmuştur. Öğrencilerimizin yarıya yakını bursludur. Tüm vakıf üniversiteleri arasında en yüksek bursluluk oranına sahibiz. Bağlı olduğumuz üst kuruluşumuz TOBB'un en büyük eğitim yatırımı olan TOBB ETÜ, kısa zamanda elde ettiği başarılarıyla ülkemizin seçkin üniversitelerinden biri haline gelmiştir" dedi.

Uluslararası yayın sıralamasında ilk sıralarda yer alan TOBB ETÜ'nün, aynı zamanda son beş yılda üniversite sınav sonuçlarına göre ilk yüze girme başarısı gösteren öğrencilerin tercih ettiği bir üniversite olduğunu belirten Muirzioğlu, "Üniversitemiz ortak eğitim programı ile iş dünyası ve üniversiteyi bir araya getirmiştir. Bu yaklaşımıyla TOBB ETÜ diğer üniversitelere örnek olacak niteliğe kavuşmuş, mezunlarımız da daha kolay iş bulabilir hale gelmiştir. 2010 yılında, ilk yüze giren 24 öğrencinin tercih ettiği üniversitemize, bu yılda ülkemizin en seçkin beyinlerini bekliyoruz" diye konuştu.

Sonraki Haber