Yılmaz Erdoğan'dan depremzedelere destek

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde yıkıma yol açan deprem felaketi tüm Türkiye’yi yasa boğarken, ünlü sanatçı Yılmaz Erdoğan da Fethiye Belediyesi yardım toplama merkezine getirdiği üç kamyon yardım malzemesini, belediyenin temin ettiği tırlarla deprem bölgesine gönderdi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkıma neden olan depremin ardından enkaz altında sağ kalan vatandaşları kurtarma çalışmaları devam ederken, ihtiyaç duyulan malzemeler de toplanıp, afet bölgesine gönderiliyor.

Köyceğiz’de yaşayan Yılmaz Erdoğan da afetzedelerin ve hayat kurtarma çalışmalarına katılan görevlilerin ihtiyacı olan yardım malzemelerini Fethiye Belediyesi’nin Çatalarık Sosyal Tesisleri’ne getirip, deprem bölgesine gönderilmesini talep etti.

Ünü sanatçı; üç kamyon ile getirdiği jeneratörden hiltiye, çapa kürekten barete, ilaçtan ilkyardım malzemelerine, hijyen ve temizlik maddelerinden kuru gıdaya kadar yardım malzemelerini Fethiye Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Ali Rıza Kıroğlu’na teslim etti.

Bir tıra yüklenen diğer yardım malzemeleri ile birlikte Hatay’a gönderilen yardım için Fethiye Belediyesi sosyal medya hesabından Yılmaz Erdoğan’a teşekkür edildi.

Sonraki Haber