YÖK, 5 vakıf üniversitesinin rektör adayı ile ilgili olumlu görüş bildirdi

YÖK Genel Kurulu, 5 vakıf üniversitesinin mütevelli heyeti tarafından rektör adayı olarak önerilen kişilerle ilgili olumlu görüş bildirilmesine karar verdi.

YÖK Genel Kurulu, 5 vakıf üniversitesinin mütevelli heyeti tarafından rektör adayı olarak önerilen kişilerle ilgili olumlu görüş bildirilmesine karar verdi.

YÖK Genel Kurulu’nün dün gerçekleşen toplantısının ardından yapılan yazılı açıklamada, 5 vakıf üniversitesinin mütevelli heyeti tarafından rektör adayı olarak Yükseköğretim Kurulu’na önerilen adaylarla ilgili olarak olumlu görüş bildirilmesine karar verildiği bildirildi. Bu üniversiteler ve rektör adayları şöyle:

-Acıbadem Üniversitesi Prof. Dr. Necmettin Pamir

-Altın Koza Üniversitesi Prof. Dr Ali Fuat Bilkan

-İstanbul Şehir Üniversitesi Prof. Dr. Ahmet Ademoğlu

-Özyeğin Üniversitesi Prof. Dr. R. Erhan Erkut

-Uluslararası Antalya Üniversitesi Prof. Dr. Cihat Göktepe

Açıklamada, 6 vakıf üniversitesinin mütevelli heyeti tarafından dekan adayı olarak Yükseköğretim Kurulu’na önerilen adayla ilgili olarak da olumlu görüş bildirilmesine karar verildiği belirtildi.

Bu fakülte ve dekan adayları şöyle:

-Atılım Tasarım-Mimarlık Prof. Dr. Cüneyt Elker

-Doğuş Fen-Edebiyat Prof. Dr. Dilek Doltaş

-İstanbul Kültür Fen-Edebiyat Prof. Dr. Erhan Güzel

-İstanbul Kültür İİBF Prof. Dr. Durmuş Dündar

-Maltepe İletişim Prof. Dr. Selahattin Yıldız

-Özyeğin Fen-Edebiyat Prof. Dr. G.Canan Ergin

Ayrıca; İbrahim Arıkan Eğitim ve Bilimsel Araştırmaları Destekleme Vakfı’nın kurmak istediği “MEF Üniversitesi’ne ilişkin sunumun izlendiği, olumlu görüşle Milli Eğitim Bakanlığına bildirilmesine karar verildiği aktarıldı.

CİHAN

Sonraki Haber