Siyah ve beyazın asaleti şimdi berjerlerde

Bu özgün berjer, siyah ve beyazın uyumunu bir kez daha gözler önüne seriyor.

Son yıllarda özgün ev dekorasyonlarının en parlak teması farklı zamanların iç içe geçmesi oldu. Siyah ve Beyaz renklerdeki kombinlerle ortaya çıkan bu eğilim Berjer olarak bilinen klasik koltuklarda iyiden iyiye netleşmeye başladı.

Bugünlerde bir konfor klasiği olan Berjerler modern çizgilerle birleşerek özgün dekorasyonlarla konfor arayanları farklı bir zaman yolculuğuna çıkarıyor. Modern evlerin içindeki bu renkli zaman tüneli, dünyanın en ünlü ünlü tasarım markalarından biri olarak kabul edilen Houzz imzasını taşıyan “Houndstooth Balloon Chair” modeliyle fantastik dekorasyon seçkisini de ele veriyor.

Türkiye’de yalnızca D&D Desing’da satışa sunulan “Houndstooth Balloon Chair” hem göz zevkini, hem gelenekleri hem de rahatlığı özne haline getiren kullanıcıya çok farklı bir ev sahipliğinin anahtarını teslim ediyor.

Ev dekorasyonunda mücevher olarak kabul edilen Masif ahşap iskelet üzerine pamuk iplikten dokuma kadife veya şönil kumaştan üretilen bu özgün Berjer, siyah ve beyaz renklerin eşsiz ve fantastik zıtlıklardan ortaya çıkan uyumunu gözler önüne seriyor.

Sonraki Haber