Yeni İnci anne kızları bir giydirecek

Yeni İnci'nin pijama takımlarıyla anne kızlar bir örnek olacak.

İç giyimde göz alıcı tasarımlarıyla kadınların beğenisini kazanan Yeni İnci, pijama modelleriyle anne kızları aynı şıklığa davet ediyor. Sımsıcak renk tonları ve konforlu dokusuyla hem anne hem de kızlarını bir örnek giydiren Yeni İnci, her yaşa ayrı bir şıklık katıyor. 

Puantiye şıklığı pijama konforuyla birleşiyor

İç giyimdeki tasarım gücünü pijamalarında da sergileyen Yeni İnci, pijama takımıyla anne kızların şıklığını ikiye katlıyor. Puantiye ile detaylandırılmış kol ve bacak kısımlarındaki desenleriyle nostaljik esintiler taşıyan Yeni İnci pijamalar, şeker pembesi rengiyle eğlenceli tasarım anlayışını öne çıkarıyor.

Anne kızlar için her yaşa, her bedene uygun seçenekler 

Geniş bisiklet yakaya sahip Yeni İnci pijama takımı, kız çocuklarında 3 ile 14 yaş aralığındaki seçenekleriyle farklı ihtiyaçları karşılıyor. S, M, L ve XL bedenleriyle de değişik ölçülere sahip kişilere hitap eden pijamalar, şık ve sürekli kullanıma uygun rahatlığıyla da fark yaratıyor. Yeni İnci’nin anne kız pijama takımıyla siz de aile boyu konfor ve mutluluğu keşfedebilir, uyku öncesi şıklığın keyfini çıkarabilirsiniz.

Sonraki Haber