10 Temmuz haftasında, barış ve huzur getiren tatlı dilli görüşmeler yapabilirsiniz

Haber3.com yazarı Levent Gözaçan'dan, 10 Temmuz haftası burç yorumları: 10 Temmuz haftasında, barış ve huzur getiren tatlı dilli görüşmeler yapabilirsiniz

Levent Gözaçan leventgozacan@gmail.com

Gökyüzündeki olumsuz bir yerleşim, çoğu zaman diğerlerinden daha önemli ve etkilidir. Olumlu açıların da önüne geçebilir. Bunlara dikkat edilmesi gerektiği için astrologlar genelde olumsuz yerleşimlere daha çok ağırlık verirler. Gökyüzünde olumlu etki veren yerleşimlerin çoğunlukta olması daha azdır. Çünkü, bir bardak temiz suya, bir damla kirli su düşse, o su artık içilmez olur. Bu yüzden insanoğlu sürekli iyiyi aramalı, hızlı kararlar vermemeli, diğerleri ile anlaşma ve uzlaşma yoluna gitmelidir.

Yaklaşmakta olan Satürn-Mars karşıtlığı bu hafta ve gelecek hafta yoğun etki gösterebilir. Yükselen fiziksel enerjiniz var, ancak buna karşın bir otoritenin sizi ve enerjinizi kısıtlamak istemesi gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. Baba ile fikir ayrılığı, enerjinin nasıl kullanılacağını bilememek, diğer kişilerle gittikçe sertleşme eğilimindeki görüş ayrılıkları ve geçimsizliklerin habercisidir. Her ne kadar kare açılar kadar ters bir açı olmasa bile, yine de artan enerjiyi verimli kullanmak, diğerleri ile uzlaşma yolu aramak, dengeleri korumak, inatçılık yapmamak ve anlayışlı olmak gerekir.

Güneş’in Chiron karesi; hafta boyunca, eskiden kalan acı, üzüntü ya da sağlık sorunlarını canlandırabilir. Bu konu baba ya da yönetici kişilerle ilgili de olabilir. Bunun için klasik tıbbın yanında, yeni ve sıradışı iyileştirici yöntemler kullanmak ve bunu diğerlerine de öğretmek yararlı olur.

İyi haber; tatlı söz söyleme, huzur veren yazılı, sözlü görüşmeler, mutlu eden anlaşmalar, duygusal ve barışçı iletişimler ya da yaratıcı yazarlık ve sanat çalışmaları gibi alanlarda kendinizi iyi hissedebileceğiniz zamandır. Yeni bir ruhsal öğretiye başlamak için de doğru zamandır.

YÜKSELEN KOÇ: Haftanın yoğun gündemi; ev, aile, aile büyükleri, doğup büyüdüğünüz yerler, vatan, çocukluk anıları ya da aile yadigarları hakkında devam ediyor. Aile içinde; huzur veren, barışçı, yumuşak kalpli ve tatlı dilli görüşmeler ya da anlaşmalar yapabilirsiniz. Eğlence yaşamınız, kişisel zevkleriniz, çocuklar ya da flörtleşme arayışlarınız için diğerleri ile ve bir olasılık da baba ya da bir yönetici ile fikir ayrılıkları yaşama olasılığı vardır. Bu konu, eskiden kalan bir anlaşmazlığı gündeme getirip can sıkabilir. Durumu fazla germeden, yüksek enerjinizi daha verimli ve yapıcı yönde kullansanız iyi olur. Çünkü inatlaşmalar kopma getirir. Aile ile bağlantılı eski bir üzüntü ya da sağlık sorunu yeniden canlanabilir. Para kazanma konusunda yenilikler ve meslekte köklü değişim fırsatları ile karşılaşabileceğiniz zamandır.

YÜKSELEN BOĞA: Haftanın yoğun gündemi; kardeşler, akrabalar, yakın dostlar, komşular, her türlü iletişimler, görüşmeler, anlaşmalar ya da kısa eğitimler gibi alanlarda devam ediyor. Bunlarla bağlantılı olan eski bir üzüntü, acı ya da sağlık sorunu yeniden canlanabilir. Ancak bu alandaki kişilerle yapacağınız görüşmeler, gruplaşmalar, birlikte yapılan sosyal ve ruhsal çalışmalar ya da anlaşmalar bu hafta oldukça şanslı, başarılı ve huzurlu geçecek gibidir. Aile büyüklerinden biriyle ya da sosyal bir topluluğun yöneticisiyle, fiziksel güç yarışına girmek ya da inatlaşmak bu haftanın riskli konusudur. Uzlaşmacı olmakta ve dengeleri korumakta yarar vardır. Yabancılar, uzaktakilere ya da yabancı ülkeler ile ilgili sağlam ve hızlı gelişmeler yeni bazı fırsatlar ve şanslar için kapıda hazır bekliyor olacak.

YÜKSELEN İKİZLER: Haftanın yoğun gündemi; para kazanma, harcamalar, birikimler, yatırımlar, alacaklar ya da borçlar hakkına devam ediyor. Bununla bağlantılı olarak, gruplardan ya da toplantılardan tanıdığınız bir kişi üzerinden, eskiden kalan bir acınız yeniden canlanabilir. Bunun için artık yeni bir yol ya da yöntem denemek gerekiyor. Para, meslek, kariyer ve gelecek planları için huzur veren barışçı ve kazançlı görüşmeler ya da anlaşmalar yapabileceğiniz zamandır. Toplumsal alandaki bir yönetici ya da babanızla fikir ayrılığına düşebilirsiniz. Fiziksel gücünüzü kullanmayı kısıtlamak isteyebilir. Olabildiğince sakin, anlaşmacı ve dengede kalmak sizin için daha iyi olacaktır. Beklenmedik ya da hızlı gelişen gizli bir cinsel yakınlaşma için şanslı günlerdir. Bu alanda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ: Bu hafta daha çoğunlukla kendinizle ve dış görünümünüzle ilgileniyor olacaksınız. Belki genel davranışlarınız ya da genel sağlığınız için bir öz eleştiri yapabilir ya da kendinizi yenileyebilirsiniz. Bu hafta, meslek ve kariyer yaşamınızı yakından ilgilendiren eski bir üzüntü ile ya da sizi yoran bir kadın yönetici ile yeniden uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu defa, eskisinden daha farklı bir yol deneyin. Yabancılarla, uzaktakilerle, hukuk davaları, kültürel konular ya da dinsel inançlarla ilgili huzurlu, barışçı, tatlı dilli görüşmeler, anlaşmalar yapmak ya da ruhsal bir öğretiye başlamak için doğru zamandır. Ancak, uzaktaki bir yönetici ya da baba ile para konusunda anlaşmazlık, fikir ayrılığı gibi durumlara dikkat etmelisiniz. Sosyal gruplar üzerinden hızlı gelişen bir beraberlik ya da yakınlaşma fırsatı var.

YÜKSELEN ASLAN: Bu hafta daha ağırlıklı olan konular; kendi içsel dünyanız, sanat çalışmaları, gizli işler, ilişkiler, gizli düşmanlar ya da uyku düzeninizle ilgili olabilir. Ancak bu yoğun gündemin bir yararı da var. Ruhsal alanda yeni bir öğretiye başlamak, huzur veren ruhsal deneyimler, gizli görüşmeler, gizli anlaşmalar ya da gizli cinsel yakınlaşmalar için şanslı zamandır. Uzaktaki birisi, belki bir kadın ya da size uzakta olan bir şey yüzünden gizli tuttuğunuz eski üzüntüleriniz, alacağınız bir haber ile yeniden canlanabilir. Başkalarının maddi olanakları, miras, vergi, sigorta gibi konularda bir yönetici ile ya da baba ile fikir ayrılıkları ve anlaşmazlıklar gündeme gelirse, kesinlikle katı, inatçı olmayın ve akışa bırakın. Meslek ve kariyer alanından hızlı gelişen bir bağlantı ile iş yaşamınızda köklü ve şanslı bir değişim fırsatı vardır.

YÜKSELEN BAŞAK: Bu hafta daha ağırlıklı olan konularınız; benzer amaçlar için bir araya geldiğiniz gruplaşmalar ya da sosyal çevre ve arkadaşlıklar üzerinde gelişiyor. Bunlarla bağlantılı olarak eski bir kadın-erkek yakınlaşmasının üzüntüsü, bugünlerde yeniden gündeme gelerek canınızı sıkabilir. Farklı bir yol ya da yöntem denerseniz, sıkıntılı durumu atlatabilirsiniz. Gruplaşma arkadaşları ile bağlantılı olarak; huzurlu görüşmeler, tatlı dilli sohbetler, anlaşmalar ve barışçı iletişimler sizin için yeni ve şanslı bir yakın ikili ilişki başlatabilir. Ancak dikkat; yaşlı bir erkek, baba ya da bir yönetici bu alanda kararlı adımlar atmanızı kısıtlamak isteyebilir. Onunla inatlaşmayın ve uzlaşma yolları arayın. Uzaktaki ya da yabancı ülkedeki biriyle sevgili ilişkisi ve yakınlaşma gelişmeleri gittikçe hız kazanacak gibi görünüyor.

YÜKSELEN TERAZİ: Bu haftanın yoğun gündemi; meslek, kariyer, yöneticilerle olan ilişkiler, gelecek planları ya da sosyal konumunuz hakkındadır. Ancak, bununla bağlantılı olarak; eski bir sevgili ya da eş üzüntüsü ya da eski bir kalp yarası yeniden gündeme gelebilir. Eski acıları, yeni yöntemlerle karşılamanız gerekiyor. Meslek ve kariyer konusu ile şanslı bağlantı kuran alan; huzur veren barışçı iş görüşmeleri, anlaşmaları ya da iş ortamında yeni bir aşk başlangıcı olabilir. Ancak dikkat, iş ile ilgili alanda; gruplardan tanıdığınız kişilerle zaman geçirmeniz yöneticileri ya da babanızı rahatsız ediyor olabilir. Belki de grup arkadaşları ile yapacağınız bir gezide sağlık sorunları gündeme gelebilir. Yaşlı kişilerle ve yöneticilerle inatlaşmadan akışa uymak daha yararlı olacaktır. Ev değiştirme gündeme gelebilir. Buna, miras, vergi gibi bir konu da yardımcı olabilir.

YÜKSELEN AKREP: Haftanın yoğun gündemi; yabancılar, uzaktakiler, hukuk davaları, yabancı ülkeler, uzun yolculuklar, evrensel konular, inançlar ya da büyük çaplı amaçlarınızla ilgilidir. Bununla bağlantılı olarak iş alanında eski bir üzüntü ya da sağlık sorunu yeniden gündeme gelebilir. Eski acıyı yeni yöntemlerle iyileştirmek gerekir. Uzaktaki kişilerle, davalarla ya da uzun yolculuklarla ilgili olarak yapacağınız görüşmeler, anlaşmalar, huzur ve barış getiren tatlı dilli iletişimler ve flörtleşmeler için şanslı zamandır. Gruplaşmalardan tanıdığınız kişilerden biriyle fiziksel güç yarışı, fikir ayrılığı ya da inatlaşmalar gittikçe sertleşebilir, bu yüzden daha alçak gönüllü olmanız gerekiyor. Yakın çevreden biriyle beklenmedik bir beraberlik ya da yakınlaşma gündeme gelebilir.

YÜKSELEN YAY: Haftanın yoğun gündemi miras, vergi, sigorta, başkalarının parası, fizik ötesi alan, büyü, medyumluk benzeri işler ya da cinsellikle ilgili olabilir. Bu alanla bağlantılı olarak kişisel zevkler, çocuklar ya da daha önceden kalan bir flörtleşmenin eski bir üzüntüsü yeniden canlanabilir. Bunu iyileştirmek için artık yeni yol ve yöntemler kullanmanız gereklidir. Ev, aile, aile büyükleri ile miras ve aile yadigarları bağlantısı için bu hafta şanslı görüşmeler, anlaşmalar, haberleşmeler ve huzurlu gelişmeler olabilir. Ancak yine de aile büyükleri, eş ya da yaşlı erkek ile, gelecek planları ya da sosyal konum için inatlaşmamak ve zıtlaşmamak gerekir. İş alanınız ya da başkalarına yaptığınız bakım işleri ile bağlantılı olarak, beklenmedik bir para kazanma yolu, para konusunda köklü ve şanslı bir değişim fırsatını ortaya çıkartabilir.

YÜKSELEN OĞLAK: Haftanın daha çok ağırlık kazanan konuları; eş, sevgili, ortak gibi kendinize en yakın gördüğünüz ikili ilişki türleri üzerindedir. Bununla bağlantılı olarak aile içinde eski bir üzüntü yeniden canlanabilir. Belki de eski bir kaçamak konusu yeniden gündem gelerek sıkıntı yaratabilir. Bunu şimdi yeni yöntemlerle iyileştirmek gerekir. Yakın çevre dostları ile en yakın ilişkiniz arasında huzur veren barışçı görüşmeler, su kenarı yolculukları, anlaşmalar ya da tatlı dilli iletişimler için şanslı zamandır. Ancak bu alanda, yaşlı bir erkek ya da yönetici konumunda olan kişiyle tartışmaya ve zıtlaşmaya girmemelisiniz. Yükselen enerjinizi yararlı alanlarda kullanmalısınız. Kişiliğinizde, görünümünüzde ya da davranış alışkanlıklarınızda yapacağınız köklü bir değişim, beklenmedik yeni flörtleşme fırsatları doğuracaktır.

YÜKSELEN KOVA: Bu haftanın yoğun gündemi; bakımını yaptığınız kişiler, sağlık, iş ortamı, iş alanı, iş arkadaşları ya da sizin komutunuz altındaki ast kişiler hakkındadır. Bunlarla ilgili bir haber alarak, eski bir acının ya da sağlık sıkıntısının canlanması gündeme gelebilir. Belki de eski bir küslüğün üzüntüsü yeniden can sıkabilir. Yeni yöntemlerle iyileştirme yolları aramak gerekir. Bir iş görüşmesi, anlaşması ya da sözleşmesi ile para konularında mutlu olabilir ve huzur sağlayabilirsiniz. Ancak dikkat, para konularında yaşlı kişilerle, baba ile ya da bir yönetici ile zıtlaşmak sizi tehlikeli durumlara sürükleyebilir. Kimse ile inatlaşmadan akışa bırakın. Aile ya da ev konularında beklenmedik bir yenilik ya da gelişme, içsel dünyanızda olumlu yönde bir değişime neden olabilir.

YÜKSELEN BALIK: Bu hafta daha ağırlıklı olarak; kişisel zevkler, eğlenceler, çocuklar, flörtleşmeler, danışmanlık, sonucunu sizin belirlemediğiniz spekülatif konular ya da yarışmalar gündeminizde olacak. Bunlarla bağlantılı olarak eski bir para üzüntüsü ya da alacak verecek konusu yeniden gündeme gelerek can sıkabilir. Yine bu konularla bağlantılı olarak; flörtleşme arayışları, tatlı dilli konuşmalar, görüşmeler ya da anlaşmalar yaparak huzur bulabileceğiniz zamandır. Bunun için duygu ve sezgilerinizi kullanmak iyi olacaktır. Bu hafta kendinizi canlı hissedebilirsiniz, ancak gücünüzü ve yöneticiliğinizi eş ya da sevgili ilişkisi üzerinde göstermek, ters sonuçlar doğurabilir. Bu yüzden dengeleri korumak ve inatlaşmamak zorundasınız. Yakın çevre dostları yardımıyla beklenmedik yenilikler ve gruplaşma arkadaşlarında köklü değişimler için şanslı zamandır. 

">

Gökyüzündeki olumsuz bir yerleşim, çoğu zaman diğerlerinden daha önemli ve etkilidir. Olumlu açıların da önüne geçebilir. Bunlara dikkat edilmesi gerektiği için astrologlar genelde olumsuz yerleşimlere daha çok ağırlık verirler. Gökyüzünde olumlu etki veren yerleşimlerin çoğunlukta olması daha azdır. Çünkü, bir bardak temiz suya, bir damla kirli su düşse, o su artık içilmez olur. Bu yüzden insanoğlu sürekli iyiyi aramalı, hızlı kararlar vermemeli, diğerleri ile anlaşma ve uzlaşma yoluna gitmelidir.

Yaklaşmakta olan Satürn-Mars karşıtlığı bu hafta ve gelecek hafta yoğun etki gösterebilir. Yükselen fiziksel enerjiniz var, ancak buna karşın bir otoritenin sizi ve enerjinizi kısıtlamak istemesi gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. Baba ile fikir ayrılığı, enerjinin nasıl kullanılacağını bilememek, diğer kişilerle gittikçe sertleşme eğilimindeki görüş ayrılıkları ve geçimsizliklerin habercisidir. Her ne kadar kare açılar kadar ters bir açı olmasa bile, yine de artan enerjiyi verimli kullanmak, diğerleri ile uzlaşma yolu aramak, dengeleri korumak, inatçılık yapmamak ve anlayışlı olmak gerekir.

Güneş’in Chiron karesi; hafta boyunca, eskiden kalan acı, üzüntü ya da sağlık sorunlarını canlandırabilir. Bu konu baba ya da yönetici kişilerle ilgili de olabilir. Bunun için klasik tıbbın yanında, yeni ve sıradışı iyileştirici yöntemler kullanmak ve bunu diğerlerine de öğretmek yararlı olur.

İyi haber; tatlı söz söyleme, huzur veren yazılı, sözlü görüşmeler, mutlu eden anlaşmalar, duygusal ve barışçı iletişimler ya da yaratıcı yazarlık ve sanat çalışmaları gibi alanlarda kendinizi iyi hissedebileceğiniz zamandır. Yeni bir ruhsal öğretiye başlamak için de doğru zamandır.

YÜKSELEN KOÇ: Haftanın yoğun gündemi; ev, aile, aile büyükleri, doğup büyüdüğünüz yerler, vatan, çocukluk anıları ya da aile yadigarları hakkında devam ediyor. Aile içinde; huzur veren, barışçı, yumuşak kalpli ve tatlı dilli görüşmeler ya da anlaşmalar yapabilirsiniz. Eğlence yaşamınız, kişisel zevkleriniz, çocuklar ya da flörtleşme arayışlarınız için diğerleri ile ve bir olasılık da baba ya da bir yönetici ile fikir ayrılıkları yaşama olasılığı vardır. Bu konu, eskiden kalan bir anlaşmazlığı gündeme getirip can sıkabilir. Durumu fazla germeden, yüksek enerjinizi daha verimli ve yapıcı yönde kullansanız iyi olur. Çünkü inatlaşmalar kopma getirir. Aile ile bağlantılı eski bir üzüntü ya da sağlık sorunu yeniden canlanabilir. Para kazanma konusunda yenilikler ve meslekte köklü değişim fırsatları ile karşılaşabileceğiniz zamandır.

YÜKSELEN BOĞA: Haftanın yoğun gündemi; kardeşler, akrabalar, yakın dostlar, komşular, her türlü iletişimler, görüşmeler, anlaşmalar ya da kısa eğitimler gibi alanlarda devam ediyor. Bunlarla bağlantılı olan eski bir üzüntü, acı ya da sağlık sorunu yeniden canlanabilir. Ancak bu alandaki kişilerle yapacağınız görüşmeler, gruplaşmalar, birlikte yapılan sosyal ve ruhsal çalışmalar ya da anlaşmalar bu hafta oldukça şanslı, başarılı ve huzurlu geçecek gibidir. Aile büyüklerinden biriyle ya da sosyal bir topluluğun yöneticisiyle, fiziksel güç yarışına girmek ya da inatlaşmak bu haftanın riskli konusudur. Uzlaşmacı olmakta ve dengeleri korumakta yarar vardır. Yabancılar, uzaktakilere ya da yabancı ülkeler ile ilgili sağlam ve hızlı gelişmeler yeni bazı fırsatlar ve şanslar için kapıda hazır bekliyor olacak.

YÜKSELEN İKİZLER: Haftanın yoğun gündemi; para kazanma, harcamalar, birikimler, yatırımlar, alacaklar ya da borçlar hakkına devam ediyor. Bununla bağlantılı olarak, gruplardan ya da toplantılardan tanıdığınız bir kişi üzerinden, eskiden kalan bir acınız yeniden canlanabilir. Bunun için artık yeni bir yol ya da yöntem denemek gerekiyor. Para, meslek, kariyer ve gelecek planları için huzur veren barışçı ve kazançlı görüşmeler ya da anlaşmalar yapabileceğiniz zamandır. Toplumsal alandaki bir yönetici ya da babanızla fikir ayrılığına düşebilirsiniz. Fiziksel gücünüzü kullanmayı kısıtlamak isteyebilir. Olabildiğince sakin, anlaşmacı ve dengede kalmak sizin için daha iyi olacaktır. Beklenmedik ya da hızlı gelişen gizli bir cinsel yakınlaşma için şanslı günlerdir. Bu alanda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ: Bu hafta daha çoğunlukla kendinizle ve dış görünümünüzle ilgileniyor olacaksınız. Belki genel davranışlarınız ya da genel sağlığınız için bir öz eleştiri yapabilir ya da kendinizi yenileyebilirsiniz. Bu hafta, meslek ve kariyer yaşamınızı yakından ilgilendiren eski bir üzüntü ile ya da sizi yoran bir kadın yönetici ile yeniden uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu defa, eskisinden daha farklı bir yol deneyin. Yabancılarla, uzaktakilerle, hukuk davaları, kültürel konular ya da dinsel inançlarla ilgili huzurlu, barışçı, tatlı dilli görüşmeler, anlaşmalar yapmak ya da ruhsal bir öğretiye başlamak için doğru zamandır. Ancak, uzaktaki bir yönetici ya da baba ile para konusunda anlaşmazlık, fikir ayrılığı gibi durumlara dikkat etmelisiniz. Sosyal gruplar üzerinden hızlı gelişen bir beraberlik ya da yakınlaşma fırsatı var.

YÜKSELEN ASLAN: Bu hafta daha ağırlıklı olan konular; kendi içsel dünyanız, sanat çalışmaları, gizli işler, ilişkiler, gizli düşmanlar ya da uyku düzeninizle ilgili olabilir. Ancak bu yoğun gündemin bir yararı da var. Ruhsal alanda yeni bir öğretiye başlamak, huzur veren ruhsal deneyimler, gizli görüşmeler, gizli anlaşmalar ya da gizli cinsel yakınlaşmalar için şanslı zamandır. Uzaktaki birisi, belki bir kadın ya da size uzakta olan bir şey yüzünden gizli tuttuğunuz eski üzüntüleriniz, alacağınız bir haber ile yeniden canlanabilir. Başkalarının maddi olanakları, miras, vergi, sigorta gibi konularda bir yönetici ile ya da baba ile fikir ayrılıkları ve anlaşmazlıklar gündeme gelirse, kesinlikle katı, inatçı olmayın ve akışa bırakın. Meslek ve kariyer alanından hızlı gelişen bir bağlantı ile iş yaşamınızda köklü ve şanslı bir değişim fırsatı vardır.

YÜKSELEN BAŞAK: Bu hafta daha ağırlıklı olan konularınız; benzer amaçlar için bir araya geldiğiniz gruplaşmalar ya da sosyal çevre ve arkadaşlıklar üzerinde gelişiyor. Bunlarla bağlantılı olarak eski bir kadın-erkek yakınlaşmasının üzüntüsü, bugünlerde yeniden gündeme gelerek canınızı sıkabilir. Farklı bir yol ya da yöntem denerseniz, sıkıntılı durumu atlatabilirsiniz. Gruplaşma arkadaşları ile bağlantılı olarak; huzurlu görüşmeler, tatlı dilli sohbetler, anlaşmalar ve barışçı iletişimler sizin için yeni ve şanslı bir yakın ikili ilişki başlatabilir. Ancak dikkat; yaşlı bir erkek, baba ya da bir yönetici bu alanda kararlı adımlar atmanızı kısıtlamak isteyebilir. Onunla inatlaşmayın ve uzlaşma yolları arayın. Uzaktaki ya da yabancı ülkedeki biriyle sevgili ilişkisi ve yakınlaşma gelişmeleri gittikçe hız kazanacak gibi görünüyor.

YÜKSELEN TERAZİ: Bu haftanın yoğun gündemi; meslek, kariyer, yöneticilerle olan ilişkiler, gelecek planları ya da sosyal konumunuz hakkındadır. Ancak, bununla bağlantılı olarak; eski bir sevgili ya da eş üzüntüsü ya da eski bir kalp yarası yeniden gündeme gelebilir. Eski acıları, yeni yöntemlerle karşılamanız gerekiyor. Meslek ve kariyer konusu ile şanslı bağlantı kuran alan; huzur veren barışçı iş görüşmeleri, anlaşmaları ya da iş ortamında yeni bir aşk başlangıcı olabilir. Ancak dikkat, iş ile ilgili alanda; gruplardan tanıdığınız kişilerle zaman geçirmeniz yöneticileri ya da babanızı rahatsız ediyor olabilir. Belki de grup arkadaşları ile yapacağınız bir gezide sağlık sorunları gündeme gelebilir. Yaşlı kişilerle ve yöneticilerle inatlaşmadan akışa uymak daha yararlı olacaktır. Ev değiştirme gündeme gelebilir. Buna, miras, vergi gibi bir konu da yardımcı olabilir.

YÜKSELEN AKREP: Haftanın yoğun gündemi; yabancılar, uzaktakiler, hukuk davaları, yabancı ülkeler, uzun yolculuklar, evrensel konular, inançlar ya da büyük çaplı amaçlarınızla ilgilidir. Bununla bağlantılı olarak iş alanında eski bir üzüntü ya da sağlık sorunu yeniden gündeme gelebilir. Eski acıyı yeni yöntemlerle iyileştirmek gerekir. Uzaktaki kişilerle, davalarla ya da uzun yolculuklarla ilgili olarak yapacağınız görüşmeler, anlaşmalar, huzur ve barış getiren tatlı dilli iletişimler ve flörtleşmeler için şanslı zamandır. Gruplaşmalardan tanıdığınız kişilerden biriyle fiziksel güç yarışı, fikir ayrılığı ya da inatlaşmalar gittikçe sertleşebilir, bu yüzden daha alçak gönüllü olmanız gerekiyor. Yakın çevreden biriyle beklenmedik bir beraberlik ya da yakınlaşma gündeme gelebilir.

YÜKSELEN YAY: Haftanın yoğun gündemi miras, vergi, sigorta, başkalarının parası, fizik ötesi alan, büyü, medyumluk benzeri işler ya da cinsellikle ilgili olabilir. Bu alanla bağlantılı olarak kişisel zevkler, çocuklar ya da daha önceden kalan bir flörtleşmenin eski bir üzüntüsü yeniden canlanabilir. Bunu iyileştirmek için artık yeni yol ve yöntemler kullanmanız gereklidir. Ev, aile, aile büyükleri ile miras ve aile yadigarları bağlantısı için bu hafta şanslı görüşmeler, anlaşmalar, haberleşmeler ve huzurlu gelişmeler olabilir. Ancak yine de aile büyükleri, eş ya da yaşlı erkek ile, gelecek planları ya da sosyal konum için inatlaşmamak ve zıtlaşmamak gerekir. İş alanınız ya da başkalarına yaptığınız bakım işleri ile bağlantılı olarak, beklenmedik bir para kazanma yolu, para konusunda köklü ve şanslı bir değişim fırsatını ortaya çıkartabilir.

YÜKSELEN OĞLAK: Haftanın daha çok ağırlık kazanan konuları; eş, sevgili, ortak gibi kendinize en yakın gördüğünüz ikili ilişki türleri üzerindedir. Bununla bağlantılı olarak aile içinde eski bir üzüntü yeniden canlanabilir. Belki de eski bir kaçamak konusu yeniden gündem gelerek sıkıntı yaratabilir. Bunu şimdi yeni yöntemlerle iyileştirmek gerekir. Yakın çevre dostları ile en yakın ilişkiniz arasında huzur veren barışçı görüşmeler, su kenarı yolculukları, anlaşmalar ya da tatlı dilli iletişimler için şanslı zamandır. Ancak bu alanda, yaşlı bir erkek ya da yönetici konumunda olan kişiyle tartışmaya ve zıtlaşmaya girmemelisiniz. Yükselen enerjinizi yararlı alanlarda kullanmalısınız. Kişiliğinizde, görünümünüzde ya da davranış alışkanlıklarınızda yapacağınız köklü bir değişim, beklenmedik yeni flörtleşme fırsatları doğuracaktır.

YÜKSELEN KOVA: Bu haftanın yoğun gündemi; bakımını yaptığınız kişiler, sağlık, iş ortamı, iş alanı, iş arkadaşları ya da sizin komutunuz altındaki ast kişiler hakkındadır. Bunlarla ilgili bir haber alarak, eski bir acının ya da sağlık sıkıntısının canlanması gündeme gelebilir. Belki de eski bir küslüğün üzüntüsü yeniden can sıkabilir. Yeni yöntemlerle iyileştirme yolları aramak gerekir. Bir iş görüşmesi, anlaşması ya da sözleşmesi ile para konularında mutlu olabilir ve huzur sağlayabilirsiniz. Ancak dikkat, para konularında yaşlı kişilerle, baba ile ya da bir yönetici ile zıtlaşmak sizi tehlikeli durumlara sürükleyebilir. Kimse ile inatlaşmadan akışa bırakın. Aile ya da ev konularında beklenmedik bir yenilik ya da gelişme, içsel dünyanızda olumlu yönde bir değişime neden olabilir.

YÜKSELEN BALIK: Bu hafta daha ağırlıklı olarak; kişisel zevkler, eğlenceler, çocuklar, flörtleşmeler, danışmanlık, sonucunu sizin belirlemediğiniz spekülatif konular ya da yarışmalar gündeminizde olacak. Bunlarla bağlantılı olarak eski bir para üzüntüsü ya da alacak verecek konusu yeniden gündeme gelerek can sıkabilir. Yine bu konularla bağlantılı olarak; flörtleşme arayışları, tatlı dilli konuşmalar, görüşmeler ya da anlaşmalar yaparak huzur bulabileceğiniz zamandır. Bunun için duygu ve sezgilerinizi kullanmak iyi olacaktır. Bu hafta kendinizi canlı hissedebilirsiniz, ancak gücünüzü ve yöneticiliğinizi eş ya da sevgili ilişkisi üzerinde göstermek, ters sonuçlar doğurabilir. Bu yüzden dengeleri korumak ve inatlaşmamak zorundasınız. Yakın çevre dostları yardımıyla beklenmedik yenilikler ve gruplaşma arkadaşlarında köklü değişimler için şanslı zamandır. 

Tüm yazılarını göster