Ebru Şallı’nın 8 yaşındaki oğlu Pars hayatını kaybetti

Ebru Şallı’nın eski eşi Harun Tan’dan oğlu Pars lenfomaya verdiği mücadeleyi maalesef kazanamadı. Pars, dün gece tedavi gördüğü hastane hayatını kaybetti.

Ebru Şallı’nın eski eşi Harun Tan’dan oğlu Pars lenfomaya verdiği mücadeleyi maalesef kazanamadı. Pars, dün gece tedavi gördüğü hastane hayatını kaybetti.

Yaklaşık bir yıldır lenfoma tedavisi gördüğü öğrenilen Pars Tan için öğle vakti cenaze töreni düzenlendi. Pars Tan, Kilyos mezarlığında defnedildi.

İKİ KEZ İLİK NAKLİ OLMUŞTU

İki tane oğlu olan ünlü mankenin 8 yaşındaki oğlu, yaklaşık bir yıldır lenfoma tedavisi görüyordu ve daha önce iki kez ilik nakli olmuştu. Haziran ayında bir televizyon programına konuk olan Ebru Şallı, oğlunun hastalığı için şunları söylemişti: "Pars'ı halsizlik ve kemik ağrıları nedeniyle doktora götürdük. Yapılan tetkiklerin hemen ardından tedavi süreci başladı. Hastalık nedeniyle Pars'ın eğitimine de ara verdik. Son bir yıldır ailece hastalıkla mücadele ediyoruz; ancak şu an Pars'ın durumu daha iyi."

"ELEŞTİRİLER UMURUMDA DEĞİL"

Pars’ın lenfoma hastalığına yakalanmasıyla zor günler geçiren Ebru Şallı, geçtiğimiz yıl içini dökmüştü. Eski manken, “Özel hayatıma gelen eleştiriler umurumda değil. Önceliğim Pars” demişti.

Lenfoma hastalığına yakalanan 8 yaşındaki oğlunun yaşadığı süreçten de bahseden Ebru Şallı, şunları söylemişti:

"Pars'ı halsizlik ve kemik ağrıları nedeniyle doktora götürdük. Yapılan tetkiklerin hemen ardından tedavi süreci başladı. Hastalık nedeniyle Pars'ın eğitimine de ara verdik. Son bir yıldır ailece hastalıkla mücadele ediyoruz; ancak şu an Pars'ın durumu daha iyi."

LENFOMA NEDİR?

Lenfoma, bağışıklık sisteminin parçalarından biri olan lenfatik sistemden köken alan kanserleri anlatan genel bir terimdir.

Ebru Şallı ile 8 yaşındaki oğlu Pars'ın fotoğrafları

Sonraki Haber