Hayko Cepkin turizm işine girdi

Hayko Cepkin’in kurucusu olduğu yaşam merkezi "Varil/Barrel Camping" hayata geçiyor

Yemyeşil bir doğanın içinde, dağların ortasında, hem huzuru hem de eğlenceyi bulabileceğiniz yepyeni bir konaklama/yaşam alanı… İzmir’in Selçuk ilçesine bağlı Şirince Mahallesi bölgesinde 9 dönümlük bir arazi üzerine kurulan Varil/Barrel Camping, her sezon misafirlerini ağırlamak için bekliyor!

29 Ağustos Cumartesi günü DJ performanslar ve sürprizler ile açılışını yapacak olan Varil/Barrel Camping’de eğlence baz alınarak bir program hazırlandı. Büyük açılışta müzik, eğlence ve çeşitli aktiviteler ile unutulmaz bir hafta sonu yaşanacak!



Taş ev, özel odalar ve çadır/karavan alanı ile herkese istediği konaklama fırsatını sunan kampta dileyen havuz keyfi ve orman içi yapay sahilde plaj futbolu ve voleybolu oynayarak zaman geçirirken, dileyen misafirler de yemyeşil ağaçların içinde huzur dolu zamanlar geçirecek. Hayvan dostlarımızın da yaşadığı bu kampın bir diğer özelliği ise, evcil hayvanlarınız ile konaklayabilme imkanı sunması... Hem size hem de hayvan dostlarınıza özel konaklama alanları mevcut…



Özel event ve organizasyonlar, çeşitli motivasyon toplantıları, motorsiklet/yoga/pilates ve diğer spor gruplarının özel aktiviteleri için de uygun olan Varil/Barrel Camping,  ilerleyen dönemlerde çeşitli akustik performanslara, konserlere ve festivallere de ev sahipliği yapacak.

Ayrıca kamp içerisinde, huzurlu ve tatil hissiyatı ile albüm kaydedecek sanatçı ve müzisyen dostlar için de bir kayıt stüdyosu hazırlığı devam etmekte…

Program:

28 Ağustos Cuma – Kamp misafirlerini karşılama ve yerleşim
29 Ağustos Cumartesi – Büyük Açılış – DJ Performanslar ve Party
30 Ağustos – Eğlence ve Zafer Bayramı kutlamaları

Sonraki Haber