Jack Grealish baygın halde bulundu

Aston Villa'nın 19 yaşındaki yıldızı Jack Grealish, tatilini geçirdiği Marbella'da gece alemine dalınca kendini kaybetti.

Tenerife sokaklarında baygın halde bulunan Grealish'in başucunda bira ve sigara kutusu duruyordu.

Tatilini İspanya'nın Marbella adasında geçiren Aston Villa’nın yıldız futbolcusu Jack Grealish, İngiltere basınında tartışma yarattı.

Arkadaşlarıyla birlikte tatile çıkan ve yeni sezon öncesi stres atan futbolcunun içki ve sigarayla geçirdiği günler daha şimdiden konuşulmaya başlandı.

Plajda 1.000 poundluk bir votka ile poz veren Grealish, Tenerife sokaklarında ise baygın bir halde fotoğraflandı. Kaldırımda yatan ve yanında 1 paket sigara olduğu görülen 19 yaşındaki futbolcu kulübü tarafından çıkan haberler sonrası uyarıldı.

Teknik direktör Tim Sherwood’un genç futbolcuyu arayarak sorumluluklarının farkında olmasını istediği belirtilirken, İngiliz ekibinin tatil dönüşü Grealish’e ceza vermesi bekleniyor.

ARSENALLİ JACK WILSHERE DA CEZA ALMIŞTI
Arsenal’in genç yıldızı Jack Wilshere da geçen yaz Las Vegas’ta tatil yaptığı sırada alkol ve sigara alırken görüntülenmiş Arsene Wenger tarafından cezalandırılmıştı. İngiliz kamuoyu tarafından da tepkiyle karşılanan Wilshere’ın yanı sıra  Wojciech Szczesny ve William Galas gibi isimler de sigara içerken görüntülendiği için para cezası almışlardı.

Sonraki Haber