MasterChef All Star'da ilk eleme adayları belli oldu

Ekranların sevilen yarışması MasterChef All Star'da belirlenen takımlar dün akşam ilk takım oyununda performanslarını sergilerken gecenin kaybeden takımı ve eleme adayları belli oldu.

MasterChef All Star'ın dün akşamki bölümünde, kırmızı ve mavi takım haftanın birinci dokunulmazlık oyununda eski Türk yemekleri konseptinde karşı karşıya geldi. Danilo, Somer ve Mehmet Şef'in istediği 7 çeşit yemeği rakiplerinden daha iyi yapan Ayaz kaptanlığındaki mavi takım dokunulmazlık oyununu kazanırken, kırmızı takımda ise gecenin sonunda eleme oylaması gerçekleşti. 

Kırmızı takımın dokunulmazlık oyununu kaybettiği gecede bireysel dokunulmazlığı kazanan Esra, eleme potasına kaptan Kerem'i gönderdi. Gecenin sonunda eleme oylaması yapıldı. Oylamada ismi en çok çıkan yarışmacı Dilara oldu. Böylece MasterChef eleme adayları Kerem ve Dilara olarak belirlendi.

Haftanın birinci dokunulmazlık oyununda şefler yarışmacılardan yedi çeşit yemek istedi. Şeflerin istediği menüde; borani, tutmaç çorbası, tencere böreği, keşkek, ciğer yahnisi, patlıcanlı pilav ve hurma kebabı ile kavut vardı. Süre ise tam 1 saat oldu.

Süre sonunda şeflerin değerlendirmesi ile haftanın ilk dokunulmazlık oyununu mavi takım kazandı. Kırmızı takım ise bireysel dokunulmazlığı oynamak için siyah önlüklerini giydi.

Bu turda şefler yarışmacılardan pimento ile yaratıcı tabaklar istedi. Süre ise 45 dakika olarak belirlendi. Bireysel dokunulmazlık oyununda en iyi tabağı yapan isimler, Eda, Esra, Tolga ve Batuhan oldu. Şeflerin kararı ile bireyselliği Esra kazandı.

Sonraki Haber