MasterChef'e veda eden yarışmacı belli oldu

Ekranların sevilen yarışma programı MasterChef All Star'da dün akşamki eleme oyununda yarışmaya veda eden isim belli oldu.

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef All Star'da dün akşam eleme heyecanı vardı. Sefa, Eda, Gamze, Ayaz, Dilara, Sergen ve Barbaros'un potada olduğu gecede son 4'e Ayaz, Eda, Gamze ve Sefa kaldı.

Yarışmacılar Somer Şef'in 'Tavuk Ciğerli Mousse' tarifini yaptılar.

 Mehmet Şef'in yemeğini en iyi şekilde yaparak 11. haftaya kalmaya hak kazanan ilk isim Ayaz oldu. Elemeye çok stresli başlayan Eda Mehmet Şef'in yemeğini en iyi yapan ikinci kişi olarak 11. haftaya kaldı. Eda adının açıklanmasından sonra gözyaşlarını tutamadı.

MasterChef All Star'ın 10. haftasının elemesinde son ikiye Sefa ve Gamze kaldı. İki yarışmacı da defalarca potaya girmiş ve başarıyla çıkmıştı.

Tabağı en başarısız yapan isim ise Gamze oldu. Böylelikle MasterChef Gamze, MasterChef All Star'a veda eden son isim oldu.

Somer Şef'in vedası

Somer şef "Özellikle All Star'da Gamze sadece lezzetli bir yemek yapan ev hanımı değil aynı zaman da bir şef olduğunu ortaya koydu " dedi. Daniolo Şef ise " sen artık burada şef oldun iyiki varsın" ifadelerini kullandı. Mehmet Şef ise " Sen dünyanın en iyi şeflerinden birinin yemeğini yapıp önümüze koydun ama son 3 haftadır seni iyi görmüyorum" dedi

Gamze "Nasibim buraya kadarmış buradan bizi izleyenlere söylemek isterim çok yakında Ahval Restoran'da sevdiğimiz yemekleri yieceğiz şimdi beni daha çok çalışma bekliyor " dedi.

Masterchef Gamze kimdir ?

MasterChef All Star'a dün gece veda eden Gamze Tosun, 34 yaşında. Programa İstanbuldan katılan yarışmacı yemek yapmayı çok sevdiğini ve meslek kurslarında aşçılık eğitimi aldığını belirtti. Aynı zamanda MasterChef Gamze, İstanbul Üniversitesi Çocuk Gelişimi Eğitimi lisans bölümünde okuyor....

Sonraki Haber