Survivor All Star'da büyük kavga! Acun konseyi yarıda kesti

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor All Star'da dün akşam adeta kıyamet koptu. Konseyde Nagihan Karadere'nin Aleyna Kalaycıoğlu'na fiziki müdahalesi Acun Ilıcalı'yı çileden çıkardı. "Yazıklar olsun hepimize. Ne istiyorsunuz kavga mı kaos mu? Ne battı size" diyen Acun Ilıcalı sandalyesini devirip konseyi yarıda bıraktı...

Survivor All Star'ın son bölümüne yarışmacılardan Nagihan Karadere ile Aleyna Kalaycığlu arasındaki gerginlik damgasını vurdu.

Konsey sırasında Nagihan'ın Aleyna'ya fiziki temasta bulunarak itmesi bir anda tansiyonu yükseltti.

Survivor All Star'ın teknik ekibi tarafından müdahale edilen kavga sonrasında yarışmacıların güldüğünü gören Acun Ilıcalı ise çileden çıktı.

"Siz ne istiyorsunuz. Her gün olay çıkartıyorsunuz. Kavga mı kaos mu? Ne battı size? Rahat durulamıyor mu bu programda? Kendinizden başka hiçbir şey düşünemiyorsunuz. Hakaret etmeden bir hayat yok mu? Normal duramıyor musunuz? Tamam abi herkes gitsin ne yapıyorsanız yapın" diyen Acun Ilıcalı sandalyeyi de yere fırlatarak programı da yarıda kesti. 

Konseyin yarım kalması nedeniyle Survivor All Star'da 4. eleme adayı belirlenemedi.

Bu gerginliğin ardından da Nagihan Karadere'nin elenip elenmediği merak konusu oldu.

Yaşanan tartışma sonrası Acun Ilıcalı şunları söyledi:

"Olmadı Nagihan, sinirine yenik düştün. Kendin dayanamadın. Dayanamıyorsun da. Çok güzel birliktelik yaşadık. Yıllarca da güzel birlikteliğimiz oldu. Tadını kaçırmadan... Neyi bekliyorsun? Her dakika olay çıkaracaksın, biz de tamam mı diyeceğiz?"

Acun Ilıcalı'nın bu sözlerinin ardından ise Nagihan Karadere gözyaşları içerisinde konsey alanını terk etti.  Nagihan Karadere'nin diskalifiye olup olmadığı yeni bölümde belli olacak.

Sonraki Haber