Survivor All Star'dan çekilen Sahra Işık'tan olay paylaşım: Hayatını bitirmeye geliyorum

Survivor All Star'da yarışan Sahra Işık, kendi isteğiyle adaya veda etti. Sunucu Murat Ceylan, bu hafta elemenin olmayacağını duyurdu.

Bu sezon All Star konseptiyle ekrana gelen Survivor'da beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Mavi takımda yarışan iddialı yarışmacılardan Sahra Işık, Survivor'a kendi isteğiyle veda etti.

"EKİP OLARAK UĞRAŞTIK AMA SAHRA BIRAKMAK İSTEDİ"

Survivor'da eleme potasındaki yarışmacılar düelloya hazırlanırken Murat Ceylan, Sahra'nın Survivor All Star'dan çekildiğini söyledi. Konu hakkında konuşan Ceylan, "Normalde bu gece 4 adayımız vardı. Bu üçlünün yanında bir de Sahra olması gerekiyordu. Ancak arkadaşlar Sahra bu akşam ki mücadelede yer alamayacak. Arkadaşlar Sahra maalesef Survivor All Star'a veda etti. Şartlar çok zor ve biz her bir yarışmacıyı kaybetmek değil kazanmak için elimizden geleni yapıyoruz ancak elimizden gelenin son safhasına kadar ekip olarak gelsek de Sahra bırakmak istediğini bizlerle paylaştı. Bizde saygı duymak zorundayız. Böyle başlamak istemezdik. Esas önemli olan üç adayımızla konuşacağım. Oyun nasıl olacak bunları anlatacağım" ifadelerini kullandı.

SAHRA'DAN OLAY PAYLAŞIM

Yarışmadan elendiği açıklandıktan sonra Instagram hesabından bir paylaşım yapan Sahra Işık, “Hayatımı bitirmeye çalışanların beni ailemle vuran kahpelerin hayatını bitirmeye geliyorum. N.M.S” ifadelerini kullandı.  Sahra’nın apar topar yarışmadan ayrılması ve paylaşımına “N.M.S” notunu düşmesi kafa karıştırdı.

Sonraki Haber