Survivor'da ikinci eleme adayı da final tarihi de belli oldu

Ekranların sevilen yarışması Survivor All Star'da Ayşe'nin ardından haftanın ikinci eleme adayı da belli oldu. Ayrıca Acun Ilıcalı Survivor All Star 2022'de final tarihini de açıkladı.

Survivor'da şampiyonluk mücadelesi veren Nagihan Karadere, Batuhan Karacakaya, Adem Kılıçcı, Hikmet Tuğsuz, Nisa Bölükbaşı ve Ayşe Yüksel bireysel dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi.

DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Bireysel olarak mücadele eden yarışmacılar dokunulmazlığı kazanmak için heyecan dolu oyunlarda kıyasıya mücadele gösterdi. Bireysel dokunulmazlığın finalinde ise Ayşe ve Adem karşı karşıya geldi. Adem'i yenmeyi başaran Ayşe, bireysel dokunulmazlığın sahibi oldu.

ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da haftanın ilk eleme adayı, Adem'in adını söylediği Ayşe olmuştu.

 İkinci dokunulmazlığı kazanan Ayşe ise, eleme adayı olarak Nagihan'ın ismini söyledi.

Survivor'da elenecek isim Dominik'te son halk oylamasının sonuçlarına göre belli olacak.

SURVIVOR BÜYÜK FİNALİ 30 HAZİRAN'DA

Dominik'te 15 Ocak tarihinde başlayan Survivor 2022 All Star macerasında sona gelindi. Survivor son bölümde Acun Ilıcalı büyük final tarihini duyurdu. Ilıcalı, Survivor'da konseyin ardından Instagram'da yarışmacılarla canlı yayın da yaptı.

Survivor'da şampiyonluk mücadelesi veren Nagihan Karadere, Batuhan Karacakaya, Adem Kılıçcı, Hikmet Tuğsuz, Nisa Bölükbaşı ve Ayşe Yüksel arasından 4 yarışmacı elenecek. İstanbul'da büyük finalde ise iki isim canlı yayında sms oylamasına çıkacak. Survivor All Star'ın finali ise 30 Haziran Perşembe akşamı TV8'de ekrana gelecek.

Survivor'ın hemen ardından ise 1 Temmuz Cuma akşamı MasterChef Türkiye'nin yeni sezonu yayınlanmaya başlayacak.

Sonraki Haber