Ünlü gitaristten şaşırtan itiraf !

Ünlü rock grubu 'Kiss'in bas gitaristi Simmons, birlikte olduğu kadınların sayısını açıkladı.

Ünlü rock grubu 'Kiss'in 66 yaşındaki bas gitaristi Gene Simmons, 4 bin 897 kadınla birlikte olduğunu, eşinin isteği üzerine ilişki yaşadığı kadınların fotoğrafının olduğu gizli arşivini yaktığını açıkladı.

Gene Simmons, model ve sinema oyuncusu eşi Shannon Tweed'in kendisiyle evlenmeyi tek bir şartla kabul ettiğini söyledi. Ünlü müzisyen, cinsel ilişki yaşadığı yaklaşık 5 bin kadın hayranının fotoğraflarının olduğu gizli polaroid resim arşivini yaktıktan sonra eşinin evlenme teklifini kabul ettiğini söyledi.

Çift, Los Angeles'taki evlerinde günlerce polaroid fotoğrafları yaktı. Simmons, bu olay hakkında, "Çılgın zamanlarımda kadınlarla cinsel ilişkiye girerdim. 4 bin 800'ün üzerinde kadınla birlikte olduğumu söylüyorlar. Kanıtlamak için fotoğraflarım vardı, ama büyük kısmı yandı. Shannon ile kafa kafaya verdik ve fotoğraf yakımı için bir ayin düzenledik" dedi.

"HASTANEDE KÜÇÜK BİR ÇOCUK GİBİ AĞLADIM"

Yaklaşık 40 yıldır müziğin içinde yer alan Gene Simmons, grubun hayranı olan kadınlarla cinsel ilişkiler yaşadığı günlerin çok geride kaldığını belirterek, "Shannon ve çocuklarımdan önce aile olgusunu umursamazdım. Evlenmek ve çocuk sahibi olmak istemiyordum. Ancak çocuklar doğduğunda hastanede küçük bir çocuk gibi ağladım" dedi.

'4897 KADINLA BİRLİKTE OLDUM' İTİRAFI

Maxim dergisinin 2006 yılındaki sayısında, Gene Simmons, 'dünyanın yaşayan 10 en iyi cinsel ilişki efsanesi listesi'nde, 4 bin 600 kadınla birlikte olduğu için üçüncü sırada yer almıştı. Simmons, evliliği sonrası verdiği bir röportajda, 4 bin 897 kadınla cinsel birliktelik yaşadığını, bu sayıyı elindeki fotoğraf arşivinden dolayı bildiğini itiraf etmişti.

Sonraki Haber