Galatasaray’dan Eboue’ye destek

Futboldan kazandığı tüm parasını boşandığı eşine veren ve intiharın eşiğine gelen eski Galatasaraylı Eboue'ye, sarı kırmızılı kulüpten yardım eli geliyor.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Galatasaray'da bir dönem forma giyen Emmanuel Eboue, yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle intiharın eşiğine geldi. Geçmişte yaptığı bütün sözleşmelerle eşinin ilgilendiğini söyleyen ve bütün mal varlığını eşine kaptıran Eboue’nin, elinde kalan son evi kurtarmaya çalıştığı öğrenildi. Boşanma savaşını kaybeden Eboue, her şeyini eşi Aurelie'ye kaptırırken üç çocuğunu da Haziran ayından bu yana göremediğini söyledi.

Konuyla ilgili konuşan Eboue, “Evdeyim ama korkuyorum. Çünkü ne zaman polisler gelecek bilmiyorum. Genellikle ışıkları kapatıyorum çünkü insanların içeride olduğumu bilmesini istemiyorum. Her şeyi kapının arkasına koydum” dedi.

Bu açıklamaların üzerine Sarı-Kırmızılı taraftarlar, takımlarında forma giyen Eboue için #YalnızDeğilsinEboue etiketi altında yardım çağrıları içeren bir hareket başlattı.

Eboue zor günler geçiriyor !

FATİH TERİM’DEN DESTEK

 Eboue'yle ilgili olarak açıklamalarda bulunan konuşan Fatih Terim, “Eboue'yle ilgili haberleri soyunma odasında söylediler, orada haberim oldu. Elimden ne gelirse yaparız. Arkadaşlarımız inceliyor, elimizden geleni yaparız” dedi.

Eski kulüplerinden yardım beklediğini dile getiren yıldız futbolcu için Galatasaray’ın unutulmaz isimlerinden Hasan Şaş ve Necati Ateş de destek mesajları paylaştı.

Futbol Arena’da yer alan haberde ise Göztepe maçının ardından Galatasaray kulübünün Eboue için harekete geçeceği ve Fildişi Sahilli futbolcunun antrenör lisansı çıkartılmasının ardından U-14 takımının yardımcı antrenörlüğüne getirileceği ifade edildi.

Sonraki Haber