Karabükspor'da şok ayrılık !

Kardemir Karabükspor'un forvet oyuncusu Evgen Seleznev, Süper Lig ekibinden ayrıldığını sosyal medya hesabından duyurdu.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor’da forma giyen Evgen Seleznev, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile takımdan ayrıldığını açıkladı.

Instagram hesabından bir paylaşım yapan 32 yaşındaki forvet, “Harika insanların yaşadığı şehire elveda deme vakti geldi. Bana gösterdiğini destek ve sevgiden dolayı teşekkür ediyorum. Sizi özleyeceğim” ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz sezon ara transferde Shakhtar Donetsk’ten bonservissiz şekilde transfer edilen Ukraynalı forvet, bu sezon oynadığı 13 lig maçında 1 gol atma başarısı gösterdi.  

SELEZNOV İLE YOLLAR AYRILDI
 
Kardemir Karabükspor Başkanı Ziya Ünsal ve yönetim kurulu üyeleri kulüp binasında Ukraynalı golcü oyuncu Seleznov ile bir araya geldi. Yapılan görüşmeler sonrasında Seleznov ile yollar ayrıldı. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şöyle denildi:
 
"Futbolcumuz Yevgen Seleznov'un sözleşmesi karşılıklı olarak anlaşılarak feshedilmiş olup, yollarımız ayrılmıştır. Seleznov'a emekleri için teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz"
Sonraki Haber